ريزه کاري هاي کيک يزدي لذيذ و خوشمزه
آخرين خبر/ مواد لازم :👇
اين مقدار مايه کيک حدود ۲۰ عدد کيک ۴۰ گرمي ميشه
تخم مرغ ۳ عدد
آرد سفيد قنادي ۲پيمانه (۳۰۰ گرم)
ماست شيرين وسفت ۱/۲پيمانه کاملا سرپرررر (۱۵۰ گرم)
روغن مايع ۲/۳پيمانه (۱۵۰گرم)
شکر ۱پيمانه سرخالي (۲۰۰گرم)
بيکينگ پودر ۲ق چ
نمک ميوه ۱/۴ق چ (بزنيد بهتره نبود ديگه حذف کنيد)
پودر هل ۱ق چ سرپر
گلاب ۱/۸ پيمانه
شربت بار يا عسل ۱ق س
(همه مواد از يک ساعت قبل همدماي محيط شوند).
دستور تهيه :👇
آرد، بيکينگ پودر ونمک ميوه را الک کنيد و کنار بگذاريد.
درون ظرفي ديگر تخم مرغ، شکر، ماست، روغن مايع، پودر هل و گلاب را حدود ۵ دقيقه با همزن برقي بزنيد تا شکر کاملا حل شود ومايه کمي حجيم
سپس ۱ق س شربت بار يا عسل اضافه کنيد ودرحد مخلوط شدن هم بزنيد درنهايت مخلوط آرد و بيکينگ پودر را طي دو سه مرحله اضافه و با ليسک يکدست کنيد، اگر گوله آردي داشت مايه را با دور کند همزن کمي هم بزنيد
استراحت دهيد تا روي مايه کمي حباب افتد
در اين زمان مايه کيک را درون قيف يکبار مصرف بريزيد (با قاشق هم ميشه)
قالبهاي کپسول انداخته مافين يا کيک يزدي را تا ۳/۴قالب پر کنيد
اگر خواستين روي کيکها ترک بخوره با چاقوي روغني يک +روي کيکها بزنيد و کنجد بپاشيد و حدود۳۰_۲۰ دقيقه درون فر ازقبل گرم شده بپزيد
🛑 براي قله اي شدن و ترک روي کيک به اين روش عمل کنيد :
فر را از حدود ۳۰دقيقه قبل روي دماي ۲۴۰ درجه داغ کنيد پس از داغ شدن و قبل از گذاشتن کيکها درون فر، شعله پايين را خاموش کنيد وگريل را روشن، کيکها را درون فر طبقه وسط ياپايين گذاشته ودر فر را ببنديد
حدود ۱۰ دقيقه زمان دهيد تا روي کيکها قله اي و طلايي شود سپس
شعله بالا را خاموش کنيد و شعله پايين را روي دماي ۱۸۰ درجه روشن کنيد وزمان دهيد تا زير کيک نيز پخته وخوشرنگ شود
استفاده از گريل به جاي شعله پايين در مرحله اول پخت باعث قله اي وترک دار شدن کيک يزدي ميشه😉
🛑 اگر دوست نداريد کيکها قله اي وترک دار بشه فر را نيم ساعت قبل با دماي ۲۰۰ درجه داغ کنيد سپس کيکها را حدود ۲۰ دقيقه درون فر طبقه بالا بگذاريد به اين روش کيکها تقريباگنبدي وبدون ترک ميشن دست آخر مي تونيد براي خوشرنگ شدن کمي روي آنها را گريل کنيد.
🛑 اگر از توستر يا مايکروفر استفاده کردين المنت بالا و پايين همزمان روشن شود.
منبع صفحه @armiamardanian👩🏻🍳