روش تهيه نارنج پلو افغانستاني با طعمي بي نظير
مجله دلگرم/ در گزارش زير طرز تهيه نارنج پلو را به شما آموزش ميدهيم.
نارنج پلو يکي از غذاهاي افغاني است. اين غذا را با گوشت چرخ کرده، پوست نارنج و مواد اوليه ديگري طبخ ميکنند. در اين مطلب قصد داريم طرز تهيه نارنج پلو را به شما عزيزان آموزش دهيم. تا انتها با ما همراه باشيد.
طرز تهيه نارنج پلو موضوع مورد بحث ماست. اين غذا يکي از غذاهاي مجلسي افغانستان است. ميتوان نارنج پلو را در مهمانيها و دورهميهاي خانوادگي سرو نمود و لذت را به مهمانان هديه کرد.
چي لازم داريم:
برنج: ۴ پيمانه
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
روغن کنجد يا روغن ويتامين دي: به مقدار لازم
پوست نارنج (خلالي خرد شده): به مقدار لازم
خلال بادام (خيس کرده): ۱۰۰ گرم
خلال پسته: ۱۰۰ گرم
پياز (نگيني خرد شده): ۲ عدد
هل (ساييده شده): ۱ ق چ
زعفران (دم کرده): ۲/۱ ليوان
شکر: ۲ قاشق غذاخوري
نمک، فلفل، زرد چوبه و دارچين: به مقدار لازم
چطور بپزم:
خلال نارنج را در آب به مدت ۳۰ دقيقه خيس ميکنيم، سپس آنها را از صافي رد کرده، در قابلمهاي کوچک يک ليوان آب ريخته تا جوش بيايد، پس از جوش آمدن، آب نارنج را خالي ميکنيم (۳ تا ۴ مرتبه آب نارنج را خالي کنيد تا تلخي خلال از بين برود و خلالها آماده شود)
بعد از آخرين مرحله تلخي گيري ۳/۱ ليوان آب به همراه شکر، زعفران و هل شده به خلالها اضافه کرده و اجازه دهيد با حرارت ملايم خلالها طعم گيرد و آب آن کامل برود.
در اين مرحله از طرز تهيه نارنج پلو پياز نگيني را با روغن کنجد يا روغن ويتامين دي تفت داده و گوشت چرخ شده را به آن اضافه ميکنيم، سپس نمک، فلفل، دارچين و زردچوبه را به همراه زعفران دم کرده به مدت ۲۰ دقيقه طبخ ميکنيم.
برنج را آبکش کرده آن را درون قابلمه ميريزيم و لايه لايه از مواد و برنج قرار ميدهيم. در پايان کمي روغن و زعفران دم کرده روي برنج داده و به مدت ۳۰ دقيقه دم ميکنيم. جهت سرو پلو را با خلال بادام و پسته تزيين ميکنيم.