آموزش دسر کنوفه پنيري مخصوص ماه مبارک رمضان
آخرين خبر/ بريم براي طرز تهيه
اين تابه ي مخصوص کنوفه را از لوازم قنادي ها تهيه کردم ک براي چهار نفر کافيه
نصف بسته رشته تل کادايف لازم داريم يعني دويست گرم
صد گرم کره لازم داريم
من اينبار به جاي کره از صد گرم روغن جامد آب شده استفاده کردم
پنير موزارلا سيصد گرم (پنير موزارلا اصلا شور نيس توپي شکل هست از سوپر مارکت ها تهيه کنيد،
و مواد شربت
براي شربت
يک ليوان شکر
نصف ليوان آب
يکم پودر هل
يک ق غ زعفران دم کرده
يک قاشق مربا خوري آب ليمو
اول شربت رو آماده ميکنيم
شکر و آب و زعفران را روي حرارت کم بزاريد ک اروم ب جوش بياد و شکرها آب شن بعد بهش اب ليمو و هل اضافه کنيد و بعد از دو دقيقه خاموش کنيد،
رشته کادايف را با کره حسابي مخلوط کنيد سعي کنيد رشته ها را از هم باز کنيد و يکم خرد کنيد ميتونيد خيييلي کم زعفرون دم کرده اضافه کنيد و حسابي هم بزنيد
نيمي از رشته ها را کف تابه پهن کنيد و با کف دست فشار دهيد تا کاملا فشرده شود، پنير ها را ک از قبل خرد کرده ايد روي رشته ها بزاريد به هيچ عنوان پنير به لبه ي تابه برخورد نکنه چون ميچسبه بهش و برگردوندن سخت ميشه. بعد دوباره روي پنير ها را با رشته بپوشانيد طوري که پنير کاملا مخفي شود ، تابه را روي حرارت کم بزاريد و اجازه بديد دور رشته کاملا طلايي شود بعد خيلي اروم برگردونيد تا اون سمتش هم طلايي شه زمان زيادي نميبره ☺️
بعد از طلايي شدن حرارت را خاموش کنيد و روي کنوفه را شربت داغ بريزيد و با پودر پسته تزيين کنيد و داغ داغ ميل کنيد چون خيلي سريع پنير سفت ميشه
دقت کنيد اسم اين رشته تل کادايف نرم و تر هستش و در لوازم قنادي ها داخل يخچالشون ميتونيد پيدا کنيد با رشته هاي خشک فرق داره من از مارک هومينا استفاده
از صفحه پوپک فود