طرز تهيه کتلت بدون گوشت ساده و خوشمزه
مجله دلگرم/ در گزارش زير طرز تهيه کتلت بدون گوشت را به شما آموزش ميدهيم.
در مطلب زير طرز تهيه کتلت بدون گوشت را برايتان قرار داده ايم اين کتلت بسيار عالي و خوشمزه ميباشد و شما ميتوانيد با استفاده از نکات زير يک کتلت بسيار عالي تهيه کنيد.
من به اين شامي ميگم شامي الکي، ولي واقعا خوشمزست شما هم امتحان کنيد. با ما همراه شويد.
مواد لازم براي پخت کتلت بدون گوشت
سيب زميني سه عدد متوسط
لوبيا قرمز يک پيمانه
بلغور گندم يا جو يک دوم پيمانه
نعنا خشک يک قاشق سوپخوري
پودر زيره يک قاشق چايخوري
پودر جوز هندي يک چهارم قاشق چايخوري
نمک و فلفل به مقدار لازم
تخم مرغ ۲ عدد
گوجه فرنگي رنده شده ۲ عدد
روغن مايع يا زيتون ۲ قاشق سوپخوري
روش تهيه کتلت بدون گوشت
سيب زميني لوبيا قرمز و بلغور را پخته و چرخ ميکنيم.
ادويه، پودر نعنا، زيره و جوز هندي و دو عدد تخم مرغ خام را اضافه کرده، خوب با دست ورز ميدهيم.
سپس مقداري از آن را به اندازه يک نارنگي برداشته و گلوله ميکنيم با استفاده از دو کاردک به شکلهاي مختلف قالب زده بعد در روغن مايع داغ داخل ماهيتابه سرخ ميکنيم.
به اين ترتيب که، چون کتلت بدون گوشت ميباشد ميتوان زير شعله گاز را نسبتاً تند کرد تا زود سرخ شود و براي سس نيز روغن زيتون و ادويه و گوجه فرنگي رنده شده را با هم مخلوط ميکنيم.
بعد زير شعله گاز را کم ميکنيم و سس را روي اجاق گرفته و مرتب به هم ميزنيم تا ته نگيرد.
بعد سس را روي کتلتهاي چيده در ديس ميريزيم و تزيين ميکنيم.