نماد آخرین خبر

مرباي بهار نارنج خوشمزه و مخصوص بدون طعم تلخي

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
 مرباي بهار نارنج خوشمزه و مخصوص بدون طعم تلخي

آخرين خبر/ مربا يکي از شيرينيجاتي است که براي صبحانه و عصرانه مورد استفاده قرار مي گيرد. مربا معمولا از ميوه هاي مختلف تهيه مي شود. مرباي بهار نارنج، از گلبرگ شکوفه هاي درخت نارنج استفاده مي شود. فقط کافي است تلخي بهار نارنج ها را گرفته و با آب و شکر، مي پزيم تا قوام بيايد. بهار نارنج عطر و بوي خيلي زيادي دارد. به همين دليل نسبت به مرباهاي ديگر بسيار خاص و خوشمزه است. بوي بهار نارنج جهت آرامش اعصاب توصيه مي شود، براي مشاهده آموزش طرز تهيه مرباي بهار نارنج در ادامه با سايت چي شي همراه باشيد.

مواد لازم مرباي بهار نارنج
بهار نارنج۴۰۰ گرم
شکر۱۲۰۰ گرم و ۶۰۰ گرم
آب۹۰۰ گرم

آبليمو۳ قاشق غذا خوري
طرز تهيه مرباي بهار نارنج 
مرحله اول
براي تهيه مرباي بهار نارنج خوشمزه در ابتداي کار، گلبرگ هاي شکوفه هاي بهار نارنج را از گل جدا مي کنيم. سپس حدود ۲۴ ساعت تا ۳۰ ساعت در آّب سرد خيس مي کنيم. در اين زمان حدود سه تا چهار مرتبه آب آن را عوض مي کنيم.

مرحله دوم
توجه داشته باشيد که در صورت تمايل مي توان ظرف آب و بهار نارنج را در يخچال نگه داشت تا سرد باشد. بعد از اين مدت، آب آن را خالي کرده و با آب معمولي درون يک قابلمه مي ريزيم. سپس اجازه مي دهيم تا روي حرارت ملايم بجوشد.
 
مرحله سوم
وقتي حدود سه الي چهار دقيقه جوشيد، آن را آبکش کرده و مجدد به قابلمه برگردانده و روي آن را آب مي ريزيم. سپس روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا دوبار به جوش آيد. دوباره آّن را آبکش مي کنيم تا تلخي آن گرفته شود.

مرحله چهارم

اگر احساس مي کنيد هنوز تلخ است مي توان دوباره اين کار را تکرار کرد. اين نکته را بايد توجه کرد که هر بار که تلخي آن را با جوشاندن مي گيريم، عطر و بوي آن نيز کمتر مي شود. سپس شهد رقيق با آب و شکر تهيه مي کنيم.
 
مرحله پنجم
براي اين کار، ۱۲۰۰ گرم شکر و آب را درون يک قابلمه ريخته و روي حرارت متوسط قرار مي دهيم. در ادامه درب قابلمه را مي بنديم و صبر مي کنيم تا مواد  بجوشد. وقتي شکر به طور کامل در آب حل شد، حدود ۵ دقيقه اجازه مي دهيم تا بجوشد.
  
مرحله ششم
بهار نارنج شيرين شده را درون شهد مي ريزيم و با شعله متوسط و قابلمه در بسته مي گذاريم تا آهسته بجوشد و مربا پخته شود و شهد کمي غليظ شود. حدود يک ساعت لازم است که با درب بسته بپزد تا غليظ شود. سپس بقيه شکر را اضافه مي کنيم.

مرحله هفتم

سپس مي گذاريم دوباره با درب بسته بجوشد تا کامل غليظ شود و مربا قوام بيايد. در مرحله آخر، آبليمو را اضافه کرده و مي گذاريم تا يکي دو جوش بزند. سپس شعله را خاموش کرده و مي گذاريم تا ظرف خنک شود. سپس در شيشه در دار مي ريزيم و در يخچال نگهداري مي کنيم.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره