طرز تهيه نوشيدني ثعلب ترکي
ايرنا/ نوشيدني ثعلب يک نوشيدني بسيار قديمي ترکي است که مادهي اصلي آن پودر يا آردي به نام ثعلب است. اين پودر از ساييدن ريشهي خشک شدهي گونهاي از گياهان به نام ثعلبيان به دست ميآيد.
مردمان روم باستان هم از اين دسته از گياهان براي تهيه کردن نوشيدني استفاده ميکردند و معتقد بودند که اين گياهان خواص زيادي دارند. ثعلب در حال حاضر بيشتر در خاورميانه براي درست کردن بستني و دسرهاي ديگر استفاده ميشود.
مواد لازم براي نوشيدني ثعلب:
شير سرد: ۲ فنجان بزرگ
شکر: به ميزان دلخواه
ثعلب: نصف قاشق مرباخوري
گلاب: ۱ قاشق غذاخوري
دارچين: براي تزئين
طرز تهيه نوشيدني ثعلب:
۱. ابتدا ۲ فنجان بزرگ شير سرد را در يک شير جوش بريزيد و به آن شکر اضافه کنيد. اگر دوست داريد نوشيدني شما شيريني ملايمي داشته باشد، ميتوانيد ۱٫۵ قاشق چايخوري شکر اضافه کنيد. ميزان شکر بسته به سليقهي شما ميتواند کمتر يا بيشتر باشد.
۲. ثعلب را اضافه کنيد و خوب هم بزنيد تا شکر و ثعلب در شير حل شوند. شير را روي حرارت ملايم قرار دهيد و مدام هم بزنيد.
۳. بعد از چند دقيقه که شير گرم شد گلاب را اضافه کنيد. بنا بر سليقهي خودتان ميتوانيد براي عطر بيشتر گلاب بيشتري به نوشيدني اضافه کنيد.
۴. نوشيدني را کمي ديگر هم بزنيد، سپس آن را از روي حرارت برداريد و داخل فنجان بريزيد. براي تزيين ميتوانيد کمي پودر دارچين روي فنجان بپاشيد. اين نوشيدني را بهتر است گرم سرو کنيد.