طرز تهيه ريزوتو مرغ و قارچ؛ متفاوت و جذاب
ايرنا/ ريزوتو نوعي برنج ايتاليايي است که به آساني درست شده و با مواد و شيوههاي مختلف مزهدار ميشود.
دانههاي اين برنج چاقتر از برنج معمولي ايراني است، اما برخلاف برنج ايراني در مدت زمان کوتاهتري آماده ميشود. با طرز تهيه ريزوتو مرغ و قارچ با ما همراه باشيد.
مواد لازم براي تهيه ريزوتو مرغ و قارچ:
برنج ريزوتو۳۵۰ گرم
قارچ۳۰۰ گرم
مرغ۳۰۰ گرم
پنير رنده شده پارمزان ۵۰ گرم
پياز خرد شده يک عدد
سير چهار حبه
کره۵۰ گرم
عصاره مرغ۱۲۰ گرم
جعفري خرد شده به مقدار لازم
طرز تهيه و دستور پخت ريزوتو مرغ و قارچ:
۱. يک قابلمه بزرگ برداريد و روي حرارت کره را ذوب کنيد. سير و پياز را ريز خرد کنيد و در قابلمه تفت دهيد تا از حالت خامي در بيايند.
۲. قارچها را خرد کنيد و به سير و پياز در حال تفت اضافه کنيد.
۳. برنج ريزوتو را بدون اين که بشوييد به قابلمه اضافه کنيد و چند دقيقه با باقي مواد تفت دهيد. بعد از کمي تفت دادن بايد حدود يک ليوان آب جوش و عصاره مرغ را به مواد اضافه کنيد و هم بزنيد. مهمترين نکته براي پخت ريزوتو اين است که آب بايد کم کم و همزمان با پخت ريزوتو اضافه شود. هنگام اضافه کردن آب مقداري نمک و فلفل هم اضافه کنيد. اگر علاقهمند به غذاهاي تند هستيد، ميتوانيد از مقداري پودر فلفل قرمز استفاده کنيد يا مقداري فلفل قرمز تازه ريز خرد کنيد و به مواد اضافه کنيد.
۴. در اين حين، داخل يک تابه مقداري کره بريزيد. مرغ را به صورت حبههاي متوسط خرد کنيد و با مقداري سير رنده شده و نمک و فلفل تفت دهيد.
۵. وقتي برنج نرم شد، حرارت را خاموش کنيد و در قابلمه را بگذاريد. فراموش نکنيد که ريزوتو در حين پخته شدن لعاب انداخته و حالت چسبندگي پيدا ميکند. حدود ۵ دقيقه صبر کنيد تا غذا استراحت کند. سپس در قابلمه را برداريد و پنير پارمزان را اضافه کنيد.
۶. حالا مرغ مزهدار شده را روي پنير پارمزان بريزيد و غذا را با مقداري جعفري خرد شده تزيين کنيد.