طرز تهيه فوندوي پنير کممبر؛ خوشمزه و خاص
کتاب کاله/ فوندو يک خوراک محبوب و معروف سوئيسي است که با نوعي سس پنير يا پنير آب شده گرم در کنار نان سرو ميشود. فوندوي پنير يک غذاي کامل و متفاوت است که شايد بهترين زمان مزه کردن آن در سرما و فصل پاييز يا زمستان باشد. اين غذا در کشورهاي مختلف با پنيرهاي گوناگون و روشهاي متفاوتي تهيه و سرو ميشود. امروز ما قصد داريم فوندوي پنير کمببر رامرحله به مرحله به شما آموزش دهيم که تهيه آن بسيار ساده است. شما ميتوانيد در کمتر از نيم ساعت اين پيشغذاي خوشمزه را روي ميز غذاي خود سرو کنيد و از طعم متفاوت آن لذت ببريد.
مواد لازم براي تهيه فوندوي کممبر
پنير کممبر ۲۰۰ گرم
سير حلقه شده دو تا سه حبه
رزماري تازه به مقدار لازم
بيکن به مقدار لازم
خمير هزارلا يک ورقه
سس پستو ريحان سه قاشق غذاخوري
زرده تخم مرغ يک عدد
طرز تهيه فوندوي پنير کممبر
فوندو يک مدل خوراک سوئيسي خوشمزه است که با نوعي سس پنيري گرم يا پنير ذوب شده و نان داغ سرو ميشود. شما ميتوانيد اين غذاي خوشمزه را پنيرهاي متفاوت و هيجان انگيزي مانند پنير پارمسان، پنير چدار يا پنير کممبر تهيه کنيد. در اين دستورالعمل قصد داريم نوعي فوندو پنير با کممبر را به شما آموزش دهيم که با يک لايه خمير هزارلا در فر پخته و آماده ميشود.
براي شروع ابتدا بايد فر را روي دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد تنظيم کنيد تا خوب گرم شود.
سپس يک بسته پنير کممبر ۲۰۰ گرمي را از بسته بندي خارج کنيد و با استفاده از يک چاقوي تيز آن را به صورت افقي از وسط نصف کنيد. دو يا سه حبه سير را پوست کنده و به صورت حلقه برش بزنيد. بيکن ايرلندي را نيز خرد کرده و روي شعله ملايم براي پنج دقيقه تفت دهيد.
حالا حبههاي سيري را که به صورت حلقهاي خرد کردهايد به همراه چند برگ رزماري تازه و بيکن خرد شده روي نيمي از پنير کمببر بريزيد. نصف ديگر پنير را روي مواد برگردانيد و پنير را کنار قرار دهيد.
حالا خمير هزارلا را روي ميز کارتان قرار دهيد و سس پستو را که از قبل آمادهاش کردهايد را روي خمير هزارلا بريزيد و کامل پخش کنيد. سپس پنير کممبري که از قبل اماده کردهايد را وسط خمير قرار دهيد و هر چهار طرف پنير را روي آن برگردانيد تا کاملا پوشانده شود.
داخل يک کاسه تميز يک عدد زرده تخم مرغ را با همزن دستي بزنيد تا کاملا يکدست شود. حالا قلموي آشپزي را به زرده تخم مرغ آغشته کنيد و روي خمير را زرده بماليد و براي زيبايي بيشتر اين پيشغذا با يک چوب نازک روي خمير خطهاي افقي و عمودي ايجاد کنيد.
لقمه فوندوي پنيري را به مدت ۲۰ دقيقه داخل فر با همان حرارت ۱۸۰ درجه قرار دهيد. بعد از ۲۰ دقيقه روي خمير طلاييرنگ شده و فوندو کممبر شما آماده است. نوش جان!