دمنوش به ليمو، نوشيدني مفيد و خوشعطر
ايرنا/ به ليمو، بوتهاي به ارتفاع دو تا سه متر است با برگهايي به عطر ليمو. به ليمو با دارا بودن مقادير زياد آنتياکسيدان، کاربردهاي زيادي در پختوپز و طب دارد. دمکرده اين گياه با دارا بودن خواص متعدد، يکي از بهترين دمنوشها براي مصرف بعد از غذاست. دمنوش به ليمو منجر به کاهش وزن و التهاب، تقويت سيستم ايمني، تنظيم دماي بدن، هضم بهتر غذا و کاهش اضطراب ميشود. از اين رو، آشنايي با نحوه تهيه اين دمنوش ميتواند بسيار مفيد واقع شود.
طرز تهيه دمنوش به ليمو
براي تهيه دمنوش به ليمو تنها نياز به برگهاي تازه آن، آب جوش و مقداري شيرينکننده نياز خواهيد داشت. معمولاً چيزي حدود يک قاشق چايخوري برگ خشک به ليمو براي تهيه يک فنجان دمنوش کفايت ميکند. براي شيرين کردن آن نيز ميتوانيد بنا به سليقهتان از چيزهاي مختلفي استفاده کنيد. اما بهترين گزينه ميتواند عسل طبيعي باشد. تعيين ميزان شيريني آن نيز به عهده خودتان خواهد بود.
ابتدا برگهاي تازه يا خشکشده به ليمو را بشوييد. آنها را درون يک قوري بريزيد و يک فنجان آب جوش به آن بيفزاييد. قوري را روي حرارت آبجوش قرار دهيد و بگذاريد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقيقه بماند. سپس آن را از صافي رد کنيد. ترکيب به ليمو با نعناع يا بابونه ميتواند خواص بيشتري به آن بدهد. براي اين کار، همزمان با برگ به ليمو، برگ نعناع يا گل بابونه را نيز اضافه کنيد و اجازه دهيد با هم دم بکشند. دمنوش به ليمو را ميتوان به صورت گرم يا خنک ميل کرد.