طرز تهيه حلواي کافي ميت خوشمزه و مجلسي با رنگ کاراملي
چي شي/ حلوا يکي از دسر هاي قديمي و سنتي ايراني است. اين دسر بيشتر براي افطار ماه رمضان و در مجالس عزاداري و محرم استفاده مي شود. يکي از انواع حلواها ، حلواي کافي ميت است که از آرد گندم و کافي ميت تهيه مي شود. وجود کافي ميت در اين حلوا علاوه بر عطر و طعم فوق العاده اي که به حلوا مي دهد، رنگ آن را نسبت به حلواهاي ديگر، تيره تر مي کند. همچنين وجود هل و زعفران، عطر خوبي به حلوا مي دهد. اين حلوا نسبت به حلواهاي ديگر شل تر است و در کاسه هاي کوچک سرو مي شود، براي مشاهده آموزش طرز تهيه حلواي کافي ميت در ادامه با سايت چي شي همراه باشيد.
مواد لازم حلواي کافي ميت
آرديک و نيم پيمانه
کافي ميت۱ پيمانه
کره۱۵۰ گرم
روغن مايعيک سوم ليوان
پودر هل۱ قاشق چاي خوري
شربت حلوا
شکريک و نيم پيمانه
آبسه چهارم پيمانه
گلابيک چهارم پيمانه
زعفران غليظ دم کرده۱ قاشق سوپ خوري
طرز تهيه حلواي کافي ميت
مرحله اول
براي تهيه حلواي کافي ميت خوشمزه در ابتداي کار، شربت را تهيه مي کنيم. براي اين کار، شکر و آب را درون يک قابلمه ريخته و روي حرارت قرار مي دهيم. وقتي شکر حل شد و حدود ۱ دقيقه آب جوشيد، از روي حرارت بر مي داريم.
مرحله دوم
سپس گلاب و پودر هل و زعفران را به آن اضافه مي کنيم. سپس مي گذاريم تا خنک شود. يک تابه بر مي داريم و بدون روغن روي حرارت متوسط قرار مي دهيم. آرد را به آن اضافه کرده و به آرامي تفت مي دهيم تا کمي تغيير رنگ پيدا کند.
مرحله سوم
براي اين کار حدود ۴۵ دقيقه زمان صرف مي شود و بايد با صبر و حوصله اين مرحله را انجام دهيم. سپس آرد را الک مي کنيم و کنار مي گذاريم. در ادامه کره را درون يک کاسه روي بخار کتري قرار مي دهيم تا به طور کامل ذوب شود.
مرحله چهارم
در اين مرحله آرد و کافي ميت الک شده را به تابه اضافه مي کنيم و خوب مخلوط مي کنيم. سپس کره ذوب شده و روغن را اضافه کرده و خوب مخلوط مي کنيم تا با هم ترکيب شوند. سپس روي حرارت قرار مي دهيم. حرارت بايد کم و ملايم باشد.
مرحله پنجم
در اين مرحله حدود ۸ تا ۱۰ دقيقه ديگر تفت مي دهيم. سپس از روي حرارت برداشته و شربت خنک شده را در سه مرحله به آن اضافه مي کنيم. هر مرحله که شربت را اضافه مي کنيم خوب بهم مي زنيم تا آرد گلوله نشود و با شربت يکدست شود.
مرحله ششم
وقتي که تمام شربت را اضافه کرديم و با آرد مخلوط کرديم، مجدد روي حرارت قرار مي گذاريم و ۱۰ دقيقه حرارت مي دهيم و هم مي زنيم. بعد از روي حرارت برداشته و درب ظرف را مي گذاريم تا به روغن بيفتد. اين حلوا مانند کاچي تقريبا شل است.