طرز تهيه سوپ ذرت شيرين خوشمزه و مقوي مخصوص ماه رمضان
همشهري آنلاين/ خوراکيهاي فيبردار به دليل فيبر بالايي که دارند مانع بروز مشکل خشکي بدن در ماه رمضان مبارک ميشوند. در اين مطلب با طرز تهيه سوپ ذرت شيرين که غذايي سرشار از فيبر است آشنا ميشويم.
در ماه مبارک رمضان بايد تغذيه درستي داشته باشيم تا دچار مشکل نشويم. يکي از مشکلات روزهداران در ماه مبارک رمضان، بروز مشکل خشکي بدن است. براي رفع مشکل کمآبي بايد منابع حاوي آب و فيبر را به صورت همزمان استفاده کنيد. خوراکيهاي فيبردار به دليل فيبر بالايي که دارند مانع ابتلا به اين اختلال ميشوند.
مواد لازم:
ذرت شيرين: نيم کيلو
شير: نيم ليتر
پياز: يک عدد
شيره نارگيل: يک سوم فنجان
آب مرغ يا گوشت: يک ليوان
آب جوش: دو ليوان
نمک و فلفل به ميزان دلخواه
طرز تهيه سوپ ذرت شيرين
ذرت شيرين را بخارپز کنيد. براي اين کار قابلمهاي را روي گاز گذاشته و داخل آن آب بريزيد.
آب که جوش آمد، ذرت را داخل آن ريخته و بگذاريد با کمي نمک بپزد بعد از پختن ذرتها، آنها را همراه با فلفل و پياز داخل مخلوط کن بريزيد تا کاملا خرد شود.
اکنون ذرتهاي خرد شده را با دو ليوان آب جوش روي گاز بگذاريد تا بپزد.
کمي که غذا پخت و جا افتاد به آن آب مرغ يا گوشت را اضافه کنيد تا ذرتها کاملا بپزند.
۱۰ دقيقه مانده به سرو کردن غذا، شير را به آن اضافه کنيد.
زير شعله را کم کنيد تا سوپ کاملا جا بيفتد.
بعد از آن سوپ را داخل ظرف مناسب ريخته و روي آن شير نارگيل بريزيد.