باقالي خوشمزه و حرفه اي به روش بازاري در خانه
شبکه آشپزي/ در گزارش زير طرز تهيه باقالي خوشمزه و حرفه اي را به شما آموزش ميدهيم.
باقلي يک ميان وعده بسيار محبوب در ايران است و فروشندگان خياباني زيادي آن را ميفروشند. اين ميان وعده حاوي پروتئين و فيبر و همچنين کم چربي آسان است. باقالي معمولاً با سرکه، نمک و پودر گلپر سرو ميشوند. براي پخت آن دو روش وجود دارد: شما ميتوانيد پوست دور باقالي را جدا نکرده و آنها را بدون از بين بردن پوست يا پوشش خارجي بپزيد، يا ميتوانيد آنها را جدا کنيد و بپزيد و هنگامي که آماده و نرم هستند، باقالي را پوست بگيريد. در اين دستورالعمل شما را با هر دو روش آشنا ميکنيم. براي آشنايي با دستور پخت باقالي خوشمزه به روشي خانگي مقاله آشپزي ما را دنبال کنيد.
چي لازم داريم:
باقالي ۹۰۰ گرم
نمک ۲ قاشق غذاخوري
سرکه براي طعم دادن
پودر گلپر
آب
چطور بپزيم:
باقاليها را بشوييد و سپس آبکش کنيد. باقالي را تميز کنيد. سپس پوست آنها را جدا کنيد. باقاليها را در يک قابلمه قرار دهيد، به اندازه کافي آب اضافه کنيد تا باقاليها را بپوشاند. سرکه و نمک اضافه کنيد. اجازه دهيد تا بپزد و حدود ۱۵-۲۰ دقيقه روي حرارت ملايم بپزد تا آنها نرم شوند. آنها را آبکش کرده و سرو کنيد. با نمک و پودر گلپر طعم دار کنيد.
روش ديگر اين است که باقاليها را همراه با پوست بپزيد. بعد از شستشو و آبکشي کردن، باقاليها را در يک قابلمه بزرگي که آب آن کافي باشد قرار دهيد و روي آن را بپوشاند. سرکه و نمک را اضافه کرده و اجازه دهيد تا روي حرارت متوسط رو به کم بپزد تا نرم شوند. سپس باقاليها را آبکش کرده و سرو کنيد. هنگام سرو ميتوانيد از سرکه، نمک، فلفل و هر ادويه ديگري استفاده کنيد.