4 اشتباه رايج در تهيه قهوه
خراسان/ امروزه بسياري از خانواده ها از مصرف چاي به سمت قهوه تمايل پيدا کرده اند و به همين دليل بايد روش تهيه يک قهوه خوش طعم را بدانند اما اشتباهاتي انجام ميدهند که قهوه شان طعم خوبي ندارد. در ادامه به بعضي از اين اشتباهات اشاره مي کنيم:
۱- ندانستن مقدار کافئين
قهوه خورهاي حرفه اي به خوبي مي دانند که ميزان کافئين قهوه در زمان تهيه آن تاثيرگذار است. بنابراين بايد ميزان کافئين آن را بدانيد تا زمان آماده شدن آن را تنظيم کنيد. به طور مثال قهوه اسپرسو ميزان بيشتري کافئين دارد.
۲- استفاده از قهوه مانده
قهوه ماندگاري زيادي ندارد و بعضي آن را شبيه نان و ميوه و سبزيجات مي دانند که بايد تازه به تازه خريداري شود. بنابراين از فروشگاه هايي که به تازگي قهوه آن اطمينان داريد، خريد کنيد.
3- استفاده از ظروف کثيف
تميزي ظروفي که براي دم کردن قهوه از آن استفاده ميکنيد، ميتواند بر طعم و کيفيت قهوه تأثير بگذارد.
4- نگهداري قهوه
ميتوان قهوه را يک ماه پس از آسياب کردن آن هم مصرف کرد اما در اين صورت کيفيت اش از بين ميرود؛ بنابراين بهتر است قهوه را طي دو هفته پس از آسياب شدن استفاده کنيد.