آموزش کلوچه مسقطي شيرازي؛ شيريني اصيل براي افطار
آخرين خبر/ اميدوارم که حال دلتون خوب باشه،داريم به فصل بهار نزديک ميشيم و گفتيم که بهتره يه شيريني خوشمزه ديگه با عشق تقديمتون کنيم
اين شيريني ،يه شيريني اصيل شيرازي بسيار خوشمزه هست بعد از ديدن اين کليپ حتما نظراتتون رو واسمون کامنت کنين
مواد کلوچه :
✅آرد برنج الک شده ٢٥٠ گرم
✅روغن جامد ١٢٥ گرم
✅تخم مرغ ١ عدد
✅پودر شکر يا قند١٠٠ گرم
✅گلاب ٢ ق غ
✅تخم خرفه مقداري
مواد مسقطي :
✅نشاسته ١ پيمانه
✅شکر ٢ پيمانه
✅گلاب نصف پيمانه
✅زعفران مقداري
✅روغن مايع ٣الي٤ ق غ
✅آب ٣ پيمانه
✅خلال بادام مقداري
طرز تهيه کلوچه:
براي شروع ابتدا روغن جامد، شکر ( پودر قند)و تخم مرغ را با هم مخلوط ميکنيم.با همزن برقي ٢ دقيقه ميزنيم تا بافت روغن باز بشه،بعد همراه با آرد برنج هل نصف قاشق چايي خوري اضافه ميکنيم و در نهايت براي عطر کلوچه گلاب اضافه ميکنيم و کمي ورز ميديم و به مدت ٢٤ ساعت به خمير استراحت ميديم،خمير کلوچه که استراحت کرد به اندازه يک گردي برميداريم و با (مهر ) قالب ميزنيم.جهت تزيين کلوچه ميتونيم مقداري تخم خرفه روي آن بپاشيم.حالا نوبت اينه که کلوچه هارو با دماي ١٧٠ درجه و زمان ١٥ دقيقه در فر گذاشت.
نکته مهم کلوچهاولا بعد از استراحت،خمير ٢ بار چرخ کنيم و بعد قالب بزنيم و دوما موقع ورز دادن نبايد زياد ورز بديم چون به روغن ميفته.
طرز تهيه مسقطي: ابتدا نشاسته را در آب حل ميکنيم، و آب بايد روي سطح نشاسته را بپوشاند و به هم ميزنيم تا کامل با هم حل شود.حالا شکر را با بقيه آب حل ميکنيم و گلاب هم به محلول آب و شکر اضافه ميکنيم.تو اين مرحله محلول آب و نشاسته را در محلول آب و شکر اضافه ميکنيم.حالا نوبت اينه که مواد مسقطي روي حرارت قرار بديم.انقدر هم ميزنيم تا مسقطي سفت بشه و حالا زعفران بهش اضافه ميکنيم،در اين مرحله مقداري روغن براي براقيت مسقطي اضافه ميکنيم،در مرحله آخر پخت مسقطي،مقداري خلال بادام در تابه بدون روغن تفت ميديم و به مسقطي اضافه ميکنيم. حالا کف سيني چرب ميکنيم،مسقطي در سيني ميريزيم تا ببنده که بتونيم برش بزنيم،حالا کلوچه هاي خوشمزمون در ظرف ميچينيم
از صفحه آنيل آکادمي