طرز تهيه ماقوت زعفراني؛ دسري خوشمزه براي افطار
باشگاه خبرنگاران/ در گزارش زير طرز تهيه ماقوت را به شما آموزش ميدهيم.
در ادامه قصد داريم شما را با طرز تهيه ماقوت آشنا کنيم.
مواد لازم
● خلال پسته براي تزئين به مقدار لازم
● زعفران به مقدار لازم
● گلاب ۱/۴ ليوان
● شکر ۱/۲ ليوان
● نشاسته ۳ قاشق غذا خوري پر
طرز تهيه:
۱- ابتدا سه ليوان آب را درون قابلمهاي ريزيم
۲- در يک ظرف جدا نشاسته را با کمي آب حل ميکنيم، حل که شد به آب درون قابلمه اضافه ميکنيم و هم ميزنيم
۳- شکرا را نيز اضافه کرده و روي حرارت قرار ميدهيم و مدام هم ميزنيم
۴- وقتي نشاسته خودش رو گرفت بهش زعفران دم کرده و گلاب را اضافه ميکنيم، وقتي به غلظت مناسب رسيد از روي حرارت بر ميداريم
۵- اگر دوست داشتيد بعد از برداشتن از روي حرارت يکي دو قاشق بادام خلال شده هم به آن اضافه کنيد
۶- در جاي خنک گذاشته سرد شود سپس داخل يخچال ميگذاريم