آخرين خبر/ اگه ميخواي يه کنار غذاي خوشمزه داشته باشي اين ديپ متفاوت رو بهت پيشنهاد ميکنم که ميتونه به عنوان پيش‌غذا هم سِرو بشه...⁣
قبلاً بهتون گفته بودم که ديپ چيه؛ از خانواده سُس‌هاست ولي غليظ تر و سِفت‌تر!⁣
طوري که روي غذا ريخته نميشه، معمولاً غذا رو داخلش ميزنن يا با نون ميخورنش.⁣

کالري اين مقدار که براي ۴ نفر کافيه حدود ۶۳۰ درمياد.⁣
مواد لازم
۳۰۰ گرم اسفناج⁣
۲ حبه سير⁣
۱ پياز کوچک خرد شده⁣
۱ فلفل دلمه‌اي خرد شده⁣
۱/۲ ق غ نمک⁣
۱ ق غ آب ليمو تازه⁣
۱ ق غ آويشن⁣
۳۰۰ گرم ماست يوناني ( ۱ فنجان )⁣
۱۲۰ گرم پنير پارمسان ( ۱ و ۱/۳ پيمانه )⁣
۷۵ گرم پنير فتا خرد شده ( ۱/۲ پيمانه )⁣
۲ ق غ روغن زيتون⁣
مراحل
تفت دادن پياز با سير، نمک و آويشن در حد ۷ دقيقه⁣
اضافه کردن اسفناج و آبليمو تازه و حرارت دادن در حد ۱ دقيقه⁣
اضافه کردن ماست، پنير و فلفل دلمه‌اي به مواد⁣
قرار دادن ظرف داخل فر (۱۷۵ درجه سانتي گراد حرارت از بالا و پايين ) ۲۰ تا ۲۵ دقيقه ⁣

از صفحه لقمه

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar