با طرز تهيه حليم خانگي آشنا شويد

ايرنا/حليم هرچند غذاي سختي است اما کافي است يک بار تجربهاش کنيم تا لذت ببريم.
مواد لازم براي تهيه حليم:
- گندم (ترجيحا پوست کنده): ۵۰۰ گرم
- گوشت (ترجيحا بوقلمون): ۳۰۰گرم
- آب: به مقدار لازم
- نمک: به مقدار لازم (خيلي کم)
- روغن حيواني يا کره آب شده: به مقدار لازم
- شکر و دارچين: به مقدار لازم براي تزيينات
طرز تهيه و دستور پخت حليم:
۱. اولين کاري که بايد بکنيم خيس دادن گندم هست. گندم پوست کنده در همه سوپر مارکتها موجود است ولي اگر در دسترستان نيست ميتونيد از گندم با پوست استفاده کنيد و در مراحل پختن که پوست انداخت آن را از ظرف خارج کنيم.
۲. گندم را چند ساعتي خيس ميکنيم. بعد آن را با گوشت و يکي دو ليتر آب در قابلمه روي حرارت ميگذاريم و بعد از جوشيدن ميگذاريم روي حرارت ملايم کامل بپزد.
۳. حداقل سه ساعت زمان لازم دارد تا بپزد. البته گوشت که نيمپز شد نمک را هم اضافه ميکنيم. در حين پخت هم بايد هر از گاهي هم بزنيم . آنقدر هم زدن را ادامه ميدهيم که وقتي کاملا پخت به شکل پوره در آمده باشد. البته اگر مخلوط کن برقي داريد به راحتي ميتونيد صاف و يکدست کنيد.
۴. زمان کشيدن هم با کره و دارچين و شکر تزيينش ميکنيم.