طرز تهيه کيک رول موز خوشمزه و مخصوص به روش قنادي

چي شي/ کيک رول موز، يک رولت بسيار خوشمزه و ساده است که نياز به فر ندارد و به راحتي تهيه مي شود. اين کيک جزو کيک هاي يخچالي محسوب مي شود که در يخچال تهيه مي شود. پايه اين کيک از بيسکوييت هاي پتي بور تهيه شده است. يک لايه گاناش و يک کرم تهيه مي شود و به صورت لايه اي برش و رول مي شود. در اين شيريني يا دسر، از موز استفاده مي شود که سرشار از فسفر و پتاسيم است و براي سلامتي مفيد است. اين رول ها را مي توان به عنوان دسر يا شيريني هاي پذيرايي در مهماني ها و مجالس تهيه و سرو نمود. براي مشاهده آموزش طرز تهيه کيک رول موز در ادامه با سايت چي شي همراه باشيد.
مواد لازم کيک رول موز
بيسکوييت پتي بور کاکائويي۱ بسته و ۸ عدد
موز۵ عدد
کره نرم شده۳ قاشق غذا خوري
مواد لازم براي گاناش
خامه صبحانه۲۰۰ گرم
شکلات شيري۱۶۰ گرم
مواد لازم براي کرم
شير۴ ليوان
زرده تخم مرغ۲ عدد
نشاسته ۴ قاشق غذا خوري
شکر دانه ريز کمتر از ۱ فنجان
وانيل کمي
خامه زده شده به مقدار لازم
کره نرم شده۱ قاشق غذا خوري
طرز تهيه کيک رول موز
مرحله اول
براي تهيه کيک خوشمزه رولتي با موز در ابتداي کار، کرم را آماده مي کنيم. براي اين کار، کره را از يخچال خارج مي کنيم تا نرم شود. يک قابلمه برداشته و شير و زرده تخم مرغ و شکر و نشاسته و وانيل را درون قابلمه مي ريزيم.
مرحله دوم
سپس روي حرارت قرار مي دهيم و مرتب هم مي زنيم تا پخته و غليظ شود و غلظت آن مانند فرني شود. سپس از روي حرارت برداشته و مي گذاريم تا خنک شود. در اين مرحله بيسکوييت هاي پتي بور را با آسياب يا غذا ساز پودر مي کنيم.
مرحله سوم
سپس با کره نرم شده خوب مخلوط مي کنيم. يک ظرف پيرکس برداشته و کف آن را چرب مي کنيم. بيسکوييت ها را به طور يکدست کف ظرف، پهن مي کنيم. براي گاناش، يک قابلمه برداشته و خامه را درون قابلمه مي ريزيم.
مرحله چهارم
سپس مي گذاريم روي حرارت تا به نقطه جوش برسد. سپس زير حرارت را خاموش کرده و شکلات هاي خرد شده را به آن اضافه مي کنيم و خوب مخلوط مي کنيم. سپس روي بيسکوييت ها مي ريزيم و داخل يخچال قرار مي دهيم.
مرحله پنجم
به کرمي که در مرحله اول تهيه کرديم و خنک شده است، خامه و کره نرم شده را اضافه مي کنيم و با همزن کامل هم مي زنيم. سپس روي لايه گاناش ريخته و به طور يکنواخت پخش مي کنيم و مي گذاريم به مدت ۱ شب تا صبح در يخچال بماند.
مرحله ششم
بعد از اين که کيک استراحت کرد، آن را به قطعات مساوي برش مي زنيم. سپس موز را به صورت يکدست ه صورت حلقه اي خرد کرده و در لبه برش قرار مي دهيم و به آرامي آن را رول مي کنيم. سپس به بشقاب مناسب سرو، منتقل مي کنيم.