نماد آخرین خبر

طرز تهيه سوپ جو متفاوت و خوشمزه

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
طرز تهيه سوپ جو متفاوت و خوشمزه

باشگاه خبرنگاران/ سوپ جو از خوش طعم‌ترين و قديمي‌ترين سوپ‌هاي ايرانيه که علاوه بر طعم بسيار دلچسب و فوق العاده‌اش بسيار سالم و مقويه. اين سوپ به دليل پر ملات بودن جايگزين خوبي براي وعده‌هاي غذايي افراد رژيميه همچنين يه غذاي سبک و فوق العاده سالم و مفيد براي شام به حساب مياد. در ادامه مي‌خوايم نگاهي بکنيم به طرز تهيه سوپ جو.

مواد لازم

 ۱۵۰ گرم جو پوست کنده
 ۱۳۰ گرم هويج (خرد شده)
 ۲۰۰ سي سي شير
 ۱۵۰ گرم ساقه کرفس
 نمک و فلفل سياه (به ميزان لازم)
 ۱۰۰ گرم پنير پارمسان (رنده شده)

مواد لازم براي تهيه سس سفيد

 ۱ پيمانه آرد

 ۱/۴ پيمانه خامه فرادما
 ۲۰ گرم کره
 نمک و فلفل (به مقدار لازم)

دستور تهيه

جو رو از بيست و چهار ساعت قبل در مقداري آب خيس کنين، سپس آبش رو خالي کنين و با آب گوشت به مدت سه ساعت بپزين.
وقتي که جو نيم پز شد هويج و کرفس رو بهش اضافه کنين و زماني که جو کاملا پخته شد، يک چهارم پيمانه ازش جدا کنين و مابقي رو در مخلوط کن بريزين تا له بشه.

مجددا جو کنار گذاشته شده رو روي حرارت قرار بدين و سس سفيد، نمک و فلفل رو بهش اضافه کنين و اجازه بدين روي حرارت بمونه تا جا بيفته.

پس از اينکه سوپ آماده شد پنير رو بهش اضافه و هم بزنين سپس در ظرف سوپ خوري بريزين و روي اون رو با مقداري پنير رنده شده و جو‌هاي ريز، هويج و کرفس تزئين کرده و سرو نماييد.

تهيه سس سفيد

شير رو به آرامي به آرد اضافه کنين و روي حرارت ملايم قرار داده و هم بزنين تا غليظ بشه. سپس نمک، فلفل و کره رو بهش اضافه کنين و از روي حرارت بردارين سپس خامه رو درونش بريزين.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره