آخرین خبر/ آموزش بامیه هندی به روش قنادی ها


موادلازم :
اب ٤ لیوان (٥٠٠گرم)
ارد ٢لیوان (٢٥٠گرم)
شربت بار ١ ق س. وانیل ١/٤ ق چ
تخم مرغ ٤ عدد (٢٠٠گرم)
روغن مایع ٥٠ گرم (١/٤ پیمانه)
طرزتهیه :
اردروالک کنین ،اب روداخل ظرفی بریزین وبذارین روی حرارت زیاد،اب وروغن مایع رواضافه کنین ،به محض جوش امدن اب اردالک شده رویک مرتبه بریزین داخلش وسریع هم بزنین ،تا خمیرجمع بشه ،حالا حرارت روکم کنین .مرتب هم بزنین وخمیرروزیروروکنین تارطوبتش گرفته بشه (داغ زدن )١٠ تا١٥ دقیقه اینکاروانجام بدین تابه یک خمیرلطیف وتمیزبرسین . 
حرارت روخاموش کنین وخمیره داغ روروی میزکاربابازوبسته کردن خمیرخنک کنین .خمیرخنک شده روالبته (خیلی ملایم گرم باشه )داخل کاسه ی همزن بذارین وتخم مرغ هارودانه دانه اضافه کنین ،یک تخم مرغ روخوب مخلوط کنین وبعدتخم مرغ بعدی روبه خمیراضافه کنین .میتونین اینکاروبادست هم انجام بدین 
حالا خمیردوم اماده س کمی چسبناکه ،فرروی ٢٠٠درجه روشن کنین (فرگازی)خمیرروداخل قیف ماسوره داره (ماسوره اچاری)بریزین وداخل سینی که خیلی کم چرب شده ،حلقه های توخالی بزنین .سینی روبذارین داخل فربه مدت ١٠ دقیقه ،نبایدکامل بپزه،سینی روازفرخارج کنین وبامیه هاروداخل روغن شناورسرخ کنین وبعدداخل شربت ولرم بذارین ١٠ دقیقه بمونه وبعدازشربت خارج کنین وبذارین شهداضافه بره وبعدنوش جان کنین .
نوش جان 

از صفحه فلورا

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar