نماد آخرین خبر

طرز تهيه مَکش غذاي خوشمزه ايلامي

منبع
غذالند
بروزرسانی
طرز تهيه مَکش غذاي خوشمزه ايلامي

غذالند/ از نکاتي که مي‌توان در مورد مکش بيان کرد، نوع طبخ آن است؛ به گونه‌اي که اگر براي طبخ اين غذاي دوست‌داشتني از آب بيشتري استفاده کنيم، برنجي نرم‌تر از مَکش بدست مي‌آيد که به زلگه مشهور است.

مواد لازم:

برنج: ۲ پيمانه
پياز متوسط: ۱ عدد
روغن حيواني: به مقدار لازم
کشمش: ۳-۴ قاشق غذاخوري
زيره: به مقدار لازم
رازيانه: به مقدار لازم

زردچوبه: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم

طرز تهيه:

پياز را نگيني خرد کرده يا روغن و زردچوبه تفت مي‌دهيم و به آن کشمش و زيره و رازيانه و نمک اضافه مي‌کنيم و هم مي‌زنيم.

زردچوبه بيش از حد معمول استفاده مي‌شود و پلو زرد رنگ است.

سپس برنج خيس شده و آب را متناسب با برنج به آن اضافه نموده مي‌گذاريم تا جوش بيايد وآب آن تمام شود (مانند تهيه برنج کته)

سپس دمکني را گذاشته حرارت را کم مي‌کنيم و اجازه مي‌دهيم غذا دم بکشد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره