سرآشپز پاپیون/ امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه خرما پلو را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

خرما
۱ لیوان
شیر
۲ لیوان
برنج
۱ لیوان
کشمش
۱/۲ استکان
کره اب کرده
۱ استکان
زعفران
۱/۲ قاشق چای خوری
نمک
به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا هسته خرما‌ها را گرفته و آن‌ها را در کره خوب سرخ کنید تا براق شوند.

ظرفی مناسب انتخاب کنید و برنج شسته شده و خیس خورده را به همراه نمک، زعفران و شیر مخلوط کرده و اجازه دهید با حرارت زیاد بپزند.

برنج که آماده دم کشیدن شد کشمش را به آن اضافه کرده و برنج را دم بیندازید.

در ظرفی مناسب مقداری گوشت چرخکرده را با نمک و فلفل مخلوط کرده و خوب ورز دهید و به صورت خرما در دست حالت داده و در روغن بسیار داغ یا کره خوب سرخ کنید حالا گوشت‌های سرخ کرده را لای خرما قرار دهید و در مراحل آخر پخت برنج روی آن قرار داده و مجددا دم کنی را روی برنج بگذارید و اجازه دهید غذای شما دم بکشد.

سایر نکات:
میتوانید به جای گوشت چرخکرده از گردو در بین خرما‌ها استفاده کنید البته باید آن را از شب قبل در آب و شکر خیس کنید تا نرم شود.

سعی کنید خرما‌های سفت و بزرگی را برای این غذا در نظر بگیرید.

خرما پلو غذای بسیار معروف اهوازی است این غذا سرشار از انرژی بوده و طعم خوشایندی دارد.

 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar