آموزش تهيه کرپ رول گوشت و سبزيجات
آخرين خبر/ حتماااااا امتحان کنيد
براي کرپ ها:
۲ پيمانه آرد
۱ قاشق چايخوري نمک
کمي فلفل سياه
۵۰ گرم کره آب شده (يا ۳ قاشق غذاخوري روغن مايع)
۳ تخم مرغ
حدود يک و يک چهارم پيمانه شير همدماي اتاق
براي داخل کرپها:
۱ پيمانه کدو ريز رنده شده
۱ پيمانه هويج ريز رنده شده
۱ پياز
گوشت چرخ کرده يا مرغ ريز خرد شده
نمک و فلفل سياه
تخم گشنيز
پودر سير يا سير ريز خرد شده
پودر فلفل قرمز
رب گوجه فرنگي (اختياري)
زعفران دم شده (اختياري)
۲-۳ قاشق غذاخوري پنير خامه اي مثل کيبي يا ويلي يا لبنه
قارچ و فلفل دلمه اي ريز خرد شده(اختياري)
براي کرپ ها، آرد، نمک و فلفل سياه رو مخلوط کنين بعد تخم مرغ ها و کره آب شده رو اضافه و مخلوط کنيد بعد شير رو کم کم اضافه کنين تا غلظت مثل عکس بشه.
داخل تابه گرم شده ۲۵ سانتي متري و روي حرارت ملايم ، يک ملاقه از مخلوط بريزين و سريع تابه رو حرکت بدين تا پخش شه و وقتي رنگش عوض شد، برگردونين تا طرف ديگه هم بپزه.
براي داخل کرپ ها، پياز ريز رنده شده رو با کمي کره يا روغن زيتون تفت بدين بعد کدو و هويج هاي رنده شده رو اضافه کنين و تفت بدين تا آبشونو بکشن. بعد گوشت و ادويه جات و رب و زعفران دم شده هم اضافه و تفت بدين تا به روغن بيافته.
نحوه رول کردن در ويديو مشخصه .
بعد از بريدن، در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه حدود ۱۰ دقيقه بپزين . البته ميتونين ديگه فر نزارين ولي اگه فر بزارين، خوشمزه تر و ترد تر ميشه.
براي داشتن کرپهاي رنگي، از رنگ خوراکي يا زعفران دم کرده يا آب اسفناج استفاده کنين.
ميتونين رولهارو نبرين و طوري کنين که دو طرفشون بسته باشه، بعد داخل روغن سرخ کنين.
حتي ميتونين رولهارو نبرين و اول داخل آرد بعد داخل تخم مرغ و بعد داخل پودر سوخاري بغلطونين و در روغن سرخ کنين که خيلي خوشمزه تر ميشه.
ترجمه صفحه ashpazi_zahrabanoo