طرز تهيه ناگت هويج پنيري

غذاپز/ ناگت هويج پنيري براي يک رژيم غذايي کم کالري و بدون گوشت کاملا مناسبه همين طور براي کودکان يک ميان وعده عالي باشه.
درست کردن اين ناگت خيلي راحته و ما بجاي استفاده از گوشت از هويج تازه رنده شده استفاده ميکنيم که با کمي چاشني و پنير طعم دارش ميکنيم.
مواد لازم
۳۰۰ گرم هويج رنده شده
۱ عدد تخم مرغ
۲۰ گرم آرد سمولينا
۲ حبه سير
به مقدار لازم نمک و فلفل سياه
۱۰۰ گرم پنير
۱ عدد پياز
۴۰ گرم پودر سوخاري
۷۰ ميلي ليتر روغن سبزيجات
دستور تهيه
مواد اوليه رو آماده کنيد. هويچ رو پوست بگيريد و با رنده درشت رنده کنيد.
۱ عدد پياز کوچک رو نگيني خرد کنيد.
توي يک تابه اول پياز رو با کمي روغن تفت بديد و زمانيکه کاراملي شد هويج رنده شده و سير له شده رو اضافه کنيد و تفت بديد تا هويج نرم بشه. حدود ۱۰ دقيقه طول ميکشه تا هويج نرم بشه سپس شعله رو خاموش کنيد.
صبر کنيد تا هويج خنک بشه بعد توي يک کاسه بزرگ بريزيد و ۱ عدد تخم مرغ رو اضافه کنيد کمي هم نمک و فلفل اضافه کنيد و مواد رو هم بزنيد.
آرد سمولينا رو اضافه کنيد و مواد رو با قاشق هم بزنيد، بهتره ۵ دقيقه صبر کنيد تا آرد آب مواد رو به خودش بکشه.
با يک گوشتکوب برقي مواد رو با هم مخلوط کنيد تا يکدست بشه البته نبايد پوره و خميري بشه بايد بافت هويج مشخص باشه.
۱۰۰ گرم پنير گودا يا چدار و يا پيتزا رو به مواد اضافه کنيد و با قاشق هم بزنيد.
روغن سرخ کردني رو توي تابه بريزيد تا گرم بشه. يک گلوله از خمير برداريد و توي آرد سوخاري بغلتونيد و ناگت هويج رو شکل بديد سپس درون تابه بذاريد تا سرخ و طلايي بشه. زياد نياز به پخت نيست همين که روي ناگت برشته و طلايي بشه کافيه.
ناگتهاي هويج پنيري سرخ شده رو روي يک دستمال حولهاي بذاريد تا روغن اضافيش گرفته بشه سپس نوش جان کنيد.