طرز تهيه کباب گوشت و بلغور؛ يک غذاي خوشمزه و مقوي

غذاپز/ کباب گوشت و بلغور يه غذاي خوشمزه و مقوي که ميشه به عنوان ناهار يا شام ميشه استفاده کرد. اين غذا حتي به عنوان کباب لاکچري توي مهمونيها استفاده کرد.
مواد لازم
۱ عدد پياز (رنده شده)
۱ عدد سير (رنده شده)
۱ عدد تخم مرغ
۱/۴ قاشق چاي خوري پاپريکا
۱ قاشق چاي خوري زردچوبه
۱ قاشق چاي خوري نمک
۱/۴ قاشق چاي خوري فلفل سياه
۲۵۰ گرم گوشت (چرخ کرده)
۱/۲ پيمانه بلغور گندم
به ميزان لازم روغن
به ميزان لازم آويشن و دارچين
دستور تهيه
تمام مواد رو با گوشت و بلغور مخلوط کرده تا به خورد هم برند. مواد آماده شده رو براي ده دقيقه توي فريزر قرار ميديم، توي اين مدت گوشت يخ نميزنه فقط براي بهتر حالت دادن گوشت هست.
گوشت رو بصورت کوفتههايي به شکل انگشت در آورده و ماهيتابه رو چرب کرده و کوفتهها رو توي اون قرار داده تا هم رو و هم زير کوفتهها کمي سرخ بشه.
فر رو از قبل گرم کرده، قسمت گريل رو روشن کرده و کوفتهها رو در قسمت پايين فر به مدت ۵ الي ۱۰ دقيقه قرار ميديم.