طرز تهيه کيک پنيري با سس کاراملي؛ خوشمزه و خاص
غذاپز/ بازم يه آموزش عالي ديگه براي يه کيک عالي ديگه! کيک پنيري تا حالا خوردين؟ دوست داشتين خودتون هم درستش کنيد؟ بلد نبودين و درستش نکردين؟ اما حالا ميتونين يه کيک پنيري با سس کاراملي عالي رو با اين رسپي آسون و کامل آماده کنين و از خوردنش تو يه عصر زيبا با يه نوشيدني گرم لذت ببرين.
همونطور که خودتون هم ميدونين، کيکها انواع و اقسام مختلفي دارن. اينکه هميشه کيکها بايد شيرين مطلق باشن خيلي قديمي شده. هر چند اين کيکم شيرينه، اما شوري پنير تو اين کيک ميتونه هر فردي رو پاي اين کيک عالي ميخکوب کنه. پس با ما همراه باشين تا اين کيک خوشمزه و عالي رو آماده کنيم و ازش لذت ببريم. ميتونيم کيک پايه رو کيک اسفنجي استفاده کنيم.
مواد لازم
۴ عدد تخم مرغ
۲ و ۱/۴ پيمانه آرد
۱/۲ قاشق چاي خوري وانيل
يک ونيم پيمانه شکر
۱ پنس نمک
۱۰۰ کره کره
۱ قاشق چاي خوري آبليمو
۲۰۰ گرم پنير ماسکارپونه
کمي پوست ليمو (رنده شده)
مواد لازم براي سس کاراملي
۱/۲ پيمانه شکر
۳ قاشق غذاخوري خامه صبحانه
۱ قاشق غذاخوري پنير ماسکارپونه
دستور تهيه
در مرحله اول کره نرم شده با پنير رو يه کم هم ميزنيم.
بعد شکر رو اضافه ميکنيم و خوب مخلوطش ميکنيم تا خوب شکرمون حل بشه و موادمون پف کنه و سفيد بشه.
تخم مرغها رو دونه دونه اضافه ميکنيم و هر کدوم رو دو دقيقه به هم ميزنيم.
با آخرين تخم مرغ وانيل و آبليمو و رنده پوست ليمو رو ميريزيم.
آرد و نمک و بيکينگ پودر رو الک ميکنيم و به مخلوطمون اضافه ميکنيم و با ليسک در يه جهت هم ميزنيم.
قالبمون رو چرب ميکنيم يا کاغذ روغني توي قالب ميندازيم و موادمون رو توي قالب ميريزيم.
قالب رو توي فر که از قبل توي دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد گرم شده قرار ميديم و به مدت يکساعت مبزاريم بپزه.
براي تست کيک خلال دندون رو در مرکز کيک ميچرخونيم اگه تميز بود کيک حاضره.
کيک رو از فر خارج ميکنيم و اجازه ميديم سرد بشه.
طرز تهيه سس:
براي درست کردن اين سس خوشمزه، نصف پيمانه شکر رو ميزاريم روي حرارت کم و اجازه ميديم تا کاراملي بشه اصلا هم نبايد بزنيم. وقتي رنگش به رنگ عسل شد سه قاشق خامه صبحانه و يه قاشق غذاخوري پنير ماسکارپونه رو اضافه ميکنيم و خوب هم ميزنيم و روي کيک سرد شده امون ميريزيم.
بعد از سرد شدن کيک سس کاراملي خوشمزمون رو روش ميريزيم و با يه نوشيدني گرم عصر دلپذيرمون رو تکميل ميکنيم.
نوش جان!