طرز تهيه سالاد ماکاروني کلاسيک
آشپزي ها/ امروز براتون يه غذا خوش مزه با ماکاروني آماده کرده ايم به اسم سالاد ماکاروني کلاسيک که خيلي خوشمزه و خوش خوراکه. در اين غذا انواع سبزيجات تازه استفاده شده است که بسيار براي سلامتي مفيد هستند و به خاطر فيبر بالايي که دارند موجب کاهش وزن نيز ميشود. اين غذاي بسيار خوشمزه يک غذاي کامل با تمام مواد مغذي براي بدنه که تو تمام وعدههاي غذايي ميشه استفاده کرد، اما به عنوان يک نهار بسيار لذيذ خواهد بود.
در پخت اين مرغ خوشمزه از مواد سالم مثل گوجه فرنگي و ادويه سالم استفاده شده که هم بسيار چرب و لذيذه و هم ضرر چربيهاي ترانس اشباع شده رو نخواهد داشت.
اين غذا يکي از سالادهاي وقت گير بوده، ولي ارزش درست کردن را حتما خواهد داشت، زمان مورد نياز براي پخت و آماده سازي اين سالاد حدود ۴ ساعتو نيم ميباشد.
اين دستور غذايي ماکاروني بسيار راحته و کساني که اولين بار ميخواهند آشپزي کنند با مشاهده اين دستور غذايي به راحتي ميتوانند غذاي دلخواه خود را آماده کرده و استفاده کنند.
اين غذا داراي طعم خوشايند است که فکر ميکنم تمام کساني که آن را بچشند به آن علاقهمند شوند. اين سالاد را اولين بار از يکي از دوستان اموزش ديدم، ولي خودم به نظرم بهتر ازش درستش ميکنم.
مواد مورد نياز سالاد ماکاروني کلاسيک
يک بسته ۲۵۰ گرمي پاستا لولهاي
يک فنجان سس مايونز
يک چهارم فنجان سرکه سفيد
دو سوم پيمانه قند سفيد
دو و نيم قاشق سوپ خوري خردل زرد آماده
يک و نيم قاشق چاي خوري نمک
يک قاشق چاي خوري فلفل سياه
يک عدد پياز درشت خرد شده
دو ساقه کرفس خرد شده
يک فلفل دلمهاي سبز، خرد شده
يک چهارم فنجان هويج رندهشده
فلفل دلمهاي خردشده ۲ قاشق سوپ خوري
طرز تهيه
ابتدا ماکارونيها را داخل يک قابله بزرگ پر از آب ميريزيم و کمي نمک اضافه کرده و با توجه به دستور پشت بسته ماکارونيها را ميپزيم.
سپس يک کاسه بزرگ آماده کرده و سس مايونز، سرکه، شکر، خردل، نمک و فلفل را درونش با توجه به مقدار ذکر شده در مواد مورد نياز ميريزيم و مخلوط ميکنيم.
ابتدا يک ماهي تابه بزرگ را روي حرارت متوسط قرار ميدهيم و دو قاشق غذا خوري روغن زيتون را اضافه کرده و تفت ميدهيم سپس پياز را اضافه کرده و درون روغن تفت ميدهيم.
حال بعد از تغيير رنگ پيازها، گوجه، فلفل دلمهاي، هويج را اضافه ميکنيم و تفت ميدهيم تا کمي نرم شود.
حال تمام مواد را با ماکارونيها اضافه کرده و ۴ ساعت ميگذاريم تا درون يخچال خنک شده و پس از آن سرو ميکنيم.