طرز تهيه توپک پاستا خوشمزه و مخصوص براي افطار روزه اولي ها
چي شي/ پاستا يکي از غذاهاي اصيل ايتاليايي است که با ترکيب اسپاگتي و پاستا با مواد و سس هاي مختلف بدست مي آيد. در توپک پاستا، پاستا با سس سفيد طبخ مي شود و به صورت گلوله اي در روغن سرخ مي گردد. اين توپک ها بسيار خوشمزه و نرم است و مي توان به عنوان فينگر فود در مهماني ها و جشن ها از آن استفاده کرد. اين غذا را مي توان به عنوان پيش غذا يا به عنوان وعده شام طبخ نمود. براي مشاهده آموزش طرز تهيه توپک پاستا در ادامه با سايت چي شي همراه باشيد.
مواد لازم براي ۴ نفر
آرديک و نيم پيمانه
شير۲ پيمانه
پودر سوخاري به اندازه لازم
پاستا۲۰۰ گرم
پنير چدار۲۰۰ گرم
کره۴ قاشق غذا خوري
تخم مرغ۲ عدد
نمک و فلفل سياه به مقدار لازم
طرز تهيه توپک پاستا
مرحله اول
براي تهيه توپگ خوشمزه با پاستا در ابتداي کار، يک قابلمه آب با کمي نمک روي حرارت قرار مي دهيم تا بجوشد. سپس پاستا ها را به آن اضافه کرده و اجازه مي دهيم حدود ۸ تا ۱۰ دقيقه بجوشد و پخته شود. سپس آن را آبکش مي کنيم.
مرحله دوم
تابه را برداشته و روي حرارت قرار مي دهيم. کره را درون آن مي ريزيم تا ذوب شود. سپس يک چهارم پيمانه آرد را درون آن مي ريزيم و حدود ۲ دقيقه تفت مي دهيم. در ادامه شير را به تابه اضافه مي کنيم و هم مي زنيم تا با هم يکدست شوند.
مرحله سوم
سپس مقداري نمک و فلفل سياه را به آن اضافه مي کنيم و هم مي زنيم تا سس غليظ و يک دستي به وجود آيد. در اين مرحله پنير چار را به آن اضافه مي کنيم و هم مي زنيم تا پنير ذوب شود. در ادامه پاستا را به سس اضافه مي کنيم.
مرحله چهارم
وسپس هم مي زنيم تا کامل پاستا ها به سس آغشته شود. سپس تابه را از روي حرارت بر مي داريم و کنار مي گذاريم. يک سيني برداشته و کف آن را کاغذ روغني قرار مي دهيم. مخلوط پاستا را روي کاغذ روغني پهن مي کنيم و به مدت ۲ ساعت توي فريزر قرار مي دهيم.
مرحله پنجم
بعد از ۲ ساعت پاستا ها را از فريزر خارج مي کنيم. مواد را روي تخته کار برگردانده و کاغذ را از روي مواد جدا مي کنيم. سپس به صورت مکعب مستطيلي برش مي دهيم و با دست گرد مي کنيم. يک بشقاب برداشته و آرد را درون آن مي ريزيم. توپک آماده شده را به آرد مي غلتانيم.
مرحله ششم
در اين مرحله تخم مرغ را درون کاسه مي شکنيم و هم مي زنيم تا از لختگي خارج شود و يک دست شود. توپک آردي را درون تخم مرغ ها مي اندازيم تا به تخم مرغ آغشته شود. سپس در پودر سوخاري مي غلتانيم. يک قابلمه کوچک بر ميداريم.
مرحله هفتم
سپس با روغن روي حرارت قرار مي دهيم. وقتي روغن داغ شد، توپک ها را درون آن سرخ مي کنيم تا طلايي شود. بعد روي حوله کاغذي قرار مي دهيم تا روغن اضافه آن گرفته شود. سپس با سس دلخواه آن را سرو مي کنيم.