طرز تهيه نان فندقي خوشمزه و لذيذ
آخرين خبر/ نان هاي حجيم و فانتزي يکي از انواع نان هاي پرطرفدار به حساب مي آيد. گاهي نان ها را با فيلينگ و مغزهاي متنوع طبخ مي کنند. نان فندقي نان حجيم است که فيلينگ آن از آرد تفت داده شده و فندق و شکر تهيه مي شود. اين نان شکل ساده اي دارد و به صورت لايه طبخ مي شود به همين دليل ترد و خوشمزه است. آرد تفت داده شده در اين نان به همراه فندق، اين نان را مقوي و مفيد مي کند. اين نان را به عنوان صبحانه کامل يا عصرانه کنار چاي يا قهوه مي توان سرو نمود. در اين نان از مخمر استفاده شده است که هضم آن را آسان مي کند.
مواد لازم نان فندقي
شير۱ استکان
آب۱ استکان
روغن مايع۱ استکان
سفيده تخم مرغ۱ عدد
سرکه۲ قاشق غذا خوري
شکريک و نيم قاشق مربا خوري
نمک۱ قاشق چاي خوري
خمير مايه خشک۱ پاکت معادل ۱ قاشق غذا خوري
آردچهار و نيم ليوان
مواد مياني
کره۱۰۰ گرم
روغن مايع۱ استکان
آرد۱ ليوان
شکر۱ استکان
فندق۱ استکان
مواد رومال
زرده تخم مرغ۱ عدد
شير۱ قاشق غذا خوري
کره۱۵۰ گرم براي وسط لايه ها
طرز تهيه نان فندقي
مرحله اول
براي تهيه نان خوشمزه با طعم فندق در ابتداي کار، يک کاسه بر مي داريم. شير و آب و روغن مايع و سفيده تخم مرغ را به آن اضافه مي کنيم. سرکه و شکر و نمک هم اضافه کرده و با همزن دستي مخلوط مي کنيم تا يکدست شود.
مرحله دوم
سپس خمير مايه را اضافه کرده و آرد را کم کم اضافه مي کنيم تا يک خمير منسجم بدست آيد. سپس آن را خوب ورز مي دهيم تا خمير به دست نچسبد. روي خمير را پوشانده و ۱ ساعت استراحت مي دهيم تا به عمل آيد.
مرحله سوم
براي مواد مياني، روغن را درون يک ماهي تابه ريخته و روي حرارت قرار مي دهيم. آرد را اضافه کرده و تفت مي دهيم تا آرد کمي تغيير رنگ پيدا کند. سپس شکر و فندق خرد شده را به آن اضافه کرده و ۵ دقيقه ديگر نيز تفت مي دهيم.
مرحله چهارم
سپس از روي حرارت برداشته و کنار مي گذاريم تا از حرارت بيفتد و کمي خنک شود. در ادامه پس از اينکه خمير استراحت کرد، پف آن را با دست گرفته و به ۷ قسمت تقسيم مي کنيم و چانه مي کنيم. روي سطح کار را آرد پاشي مي کنيم.
مرحله پنجم
در اين مرحله همه چانه ها را با وردنه با قطر يکسان به صورت يکدست و خيلي نازک باز مي کنيم. وقتي همه چانه ها باز شد، خمير اول را برداشته و روي آن را مقداري کره ذوب شده مي ماليم، سپس لايه دوم خمير را قرار مي دهيم.
مرحله ششم
به همين ترتيب خمير ها را روي هم قرار مي دهيم و بين آن ها را کره مي ماليم تا جايي که خمير ها تمام شود. روي آخرين لايه از مواد مياني که تهيه کرديم مي ريزيم. خمير را روي مواد جمع مي کنيم. يک قالب گرد برداشته و کف آن را چرب مي کنيم.
مرحله هفتم
نان را درون قالب قرار داده و روي آن را با زرده تخم مرغ و شير رومال مي کنيم. از مواد مياني باقي مانده روي آن مي پاشيم. فر را از قبل گرم کرده ايم. نان را درون فر قرار داده و با دماي ۱۷۵ درجه سانتي گراد مي گذاريم تا بپزد و طلايي شود.
منبع صفحه chishi.ir