خراسان/ باقالی پلو را می توان با گوشت و هم مرغ تهیه کرد .
روش پخت آن فوت و فن هایی دارد که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم:
1- اگر از باقالی خشک در تهیه باقالی پلو استفاده 
می کنید بهتر است باقالی را به مدت طولانی تری در آب بپزید تا سفتی آن از بین برود.
2- بهتر است برای پخت باقالی پلو نصف مقدار برنج از باقالی استفاده کنید.
3- در هنگام جوشیدن باقالی بهتر است کف را از روی آب بردارید تا از تیره شدن رنگ آن جلوگیری شود.
4- بهتر است از شوید تازه برای پخت باقالی پلو استفاده کنید.
5- می توانید برای طعم و عطر بهتر باقالی پلو در هنگام دم کشیدن آن یک بوته  سیر تازه درون آن قرار دهید.
6- سعی کنید باقالی‌ها را به مدت طولانی فریز نکنید؛ زیرا باعث تغییر رنگ و طعم آن‌ها می‌شود.
7- باقالی‌های ناپز را از بقیه باقالی‌ها در حین پخت جدا کنید زیرا طعم غذا را خراب می‌کند.
8- موقع خرید باقالی، حتما باقالی‌هایی را بخرید که پوست سبز رنگی دارد.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar