نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

فوت و فن پخت باقالي پلو

منبع
خراسان
بروزرسانی
فوت و فن پخت باقالي پلو

خراسان/ باقالي پلو را مي توان با گوشت و هم مرغ تهيه کرد .
روش پخت آن فوت و فن هايي دارد که در ادامه به آن‌ها مي‌پردازيم:
1- اگر از باقالي خشک در تهيه باقالي پلو استفاده 
مي کنيد بهتر است باقالي را به مدت طولاني تري در آب بپزيد تا سفتي آن از بين برود.
2- بهتر است براي پخت باقالي پلو نصف مقدار برنج از باقالي استفاده کنيد.
3- در هنگام جوشيدن باقالي بهتر است کف را از روي آب برداريد تا از تيره شدن رنگ آن جلوگيري شود.

4- بهتر است از شويد تازه براي پخت باقالي پلو استفاده کنيد.
5- مي توانيد براي طعم و عطر بهتر باقالي پلو در هنگام دم کشيدن آن يک بوته  سير تازه درون آن قرار دهيد.
6- سعي کنيد باقالي‌ها را به مدت طولاني فريز نکنيد؛ زيرا باعث تغيير رنگ و طعم آن‌ها مي‌شود.
7- باقالي‌هاي ناپز را از بقيه باقالي‌ها در حين پخت جدا کنيد زيرا طعم غذا را خراب مي‌کند.
8- موقع خريد باقالي، حتما باقالي‌هايي را بخريد که پوست سبز رنگي دارد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره