طرز تهيه تارت نوتلا خوشمزه و مخصوص مناسب براي پذيرايي
آخرين خبر/ تارت يکي از شيريني هاي خشک به حساب مي آيد که بسته به اين که داخل آن از چه موادي پر شده باشد، نام متفاوتي دارد. تارت نوتلا يکي از اين نوع شيريني ها است که درون تارت از شکلات صبحانه يا نوتلا پر مي شود. تارت ها در قالب هاي کوچک تارت طبخ مي شود.اين شيريني را مي توان براي پذيرايي در مهماني ها و عيد نوروز تهيه و استفاده نمود. همچنين مي توان به عنوان ميان وعده با چاي و قهوه ميل کرد.
مواد لازم تارت نوتلا
آرد۳۰۰ گرم
تخم مرغ۲ عدد
کره۱۲۰ گرم
شکر۱۰۰ گرم
وانيل۱ بسته (نصف قاشق چاي خوري)بکينگ پودر
۱ قاشق چاي خوري نوتلا به مقدار لازم
طرز تهيه تارت نوتلا
مرحله اول
براي تهيه تارت خوشمزه و مخصوص با طعم نوتلا در ابتداي کار، آرد را دو مرتبه الک کرده و به همراه شکر با هم مخلوط مي کنيم. سپس آن ها را به صورت تپه روي سطح کار قرار مي دهيم. وسط آن را کمي گود مي کنيم.
مرحله دوم
سپس کره نرم شده را که به قطعات کوچک تقسيم کرده ايم و تخم مرغ و وانيل و بکينگ پودر را وسط آرد مي ريزيم. تمام مواد را با هم و با دست ترکيب مي کنيم تا خمير يکدست بدست آيد. آن را درون سلفون مي پيچانيم.
مرحله سوم
سپس مي گذاريم نيم ساعت بماند و استراحت کند. خمير را بعد از نيم ساعت از سلفون خارج کرده و با وردنه خيلي نازک پهن مي کنيم. با کاتر يا يک وسيله دايره اي، آن ها را برش مي زنيم. سپس خمير ها را درون قالب هاي تارت که قبلا با کره چرب کرده ايم قرار مي دهيم.
مرحله چهارم
در اين مرحله قسمت پايين و لبه ها را به خوبي با چنگال سوراخ مي کنيم. نوتلا را مي توان کمي در ماکروويو قرار داد تا نرم شود. تارت ها را با نوتلا پر مي کنيم. سپس اضافات خمير را پهن کرده و با قالب شبکه آن را برش مي زنيم.
مرحله پنجم
خمير شبکه را روي تارت ها قرار مي دهيم. فر را با دماي ۱۸۰ درجه سانتي گراد گرم مي کنيم. تارت ها را درون آن قرار مي دهيم و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقيقه مي پزيم. سپس از فر خارج کرده و مي گذاريم تا خنک شود. بعد از قالب تارت خارج مي کنيم.
منبع سايت chishi.ir