پيراشکي گوشت بلياشي خوشمزه مناسب پيش غذا

چي شي/ پيراشکي يک غذاي ساندويچي است که از يک خمير و يک مايه گوشتي تهيه مي شود. در اين دستور، خمير مايه گوشتي با هم پر شده و سرخ مي شود. تفاوت اين پيراشکي با پيراشکي هاي ديگر شکل ظاهر آن و ميزان موادي است که داخل آن قرار مي گيرد. همچنين قبل از سرخ کردن نيازي به پخت جدا گانه مواد گوشتي نيست و مواد با خود پيراشکي با هم طبخ مي شود.
مواد لازم پيراشکي گوشت بلياشي
ماست کفير ۲ پيمانه
آرد سه و نيم پيمانه
نمک نصف قاشق چاي خوري
جوش شيرين ۱ قاشق چاي خوري
روغن مايع ۴ قاشق سوپ خوري
مواد لازم فيلينگ
گوشت جرخ کرده ۱ کيلو
پياز متوسط ۲ عدد
گشنيز تازه خرد شده ۲ قاشق سوپ خوري
نمک يک سوم قاشق سوپ خوري
فلفل سياه ۱ قاشق چاي خوري
طرز تهيه پيراشکي گوشت بلياشي
مرحله اول
براي تهيه پيراشکي گوشت خوشمزه و مخصوص به روش بلياشي در ابتداي کار مواد فيلينگ را تهيه مي کنيم. پياز ها را شسته و پوست مي کنيم. سپس آن ها را رنده مي کنيم. آب آن را گرفته و به يک کاسه اضافه مي کنيم.
مرحله دوم
گوشت و گشنيز و نمک و فلفل سياه را اضافه کرده و با هم مخلوط مي کنيم تا يکدست شود. سپس حداقل يک ساعت و نيم در يخچال مي گذاريم تا استراحت کند. براي درست کردن خمير، ماست و آرد و نمک و جوش شيرين را درون کاسه مي ريزيم.
مرحله سوم
سپس با همزن مخلوط مي کنيم. يا با دست ورز مي دهيم. حدود ۵ تا ۷ دقيقه ورز مي دهيم. سپس کم کم و يک قاشق يک قاشق روغن را اضافه کرده و ورز مي دهيم تا روغن جذب شود. سپس قاشق بعد را اضافه مي کنيم. تا جايي که روغن تمام شود.
مرحله چهارم
مجدد حدود ۳ دقيقه با دستگاه يا با دست خمير را ورز مي دهيم. روي خمير را با سلفون مي پواشنيم و حدود ۲۰ تا ۳۰ دقيقه استراحت مي دهيم. سطح کار را کامل با روغن چرب مي کنيم. خمير را روي سطح کار منتقل مي کنيم و آن را به ۱۴ تکه تقسيم مي کنيم.
مرحله پنجم
هر تکه را به صورت گرد چانه مي کنيم. در حين کار مدام دست را چرب مي کنيم تا خمير به دست نچسبد. خمير را به شکل دايره باز مي کنيم. سپس از مواد گوشتي يکي دو قاشق وسط خمير قرار مي دهيم. سپس خمير را از اطراف مي کشيم.
مرحله ششم
تا روي گوشت را بپوشاند اما در مرکز خمير سوراخ کوچکي باقي بماند. کمي روي خمير را با دست فشار مي دهيم تا هواي بين خمير و گوشت از سوراخ آن خارج شود. در يک تابه بزرگ روغن سرخ کردني مي ريزيم و روي حرارت قرار مي دهيم تا داغ شود.
طرز تهيه پيراشکي مرغ حرفه اي و خوشمزه با خمير جادويي
پيراشکي مرغ يکي از انواع غذاهاي خوشمزه و پرطرفدار است که در سراسر جهان به عنوان يک غذاي بين المللي شناخته مي شود
مرحله هفتم
سپس سه عدد از پيراشکي ها را درون روغن قرار مي دهيم. بايد دقت کرد که همزمان نبايد تعداد زيادي پيراشکي را با هم درون روغن گذاشت. حرارت را کم کرده و پيراشکي ها را سرخ مي کنيم. وقتي پيراشکي ها قهوه اي طلايي شد، حرارت را کم مي کنيم.
مرحله هشتم
و پيراشکي ها را برگردانده و حدود ۴ الي ۵ دقيقه ديگر نيز سرخ مي کنيم. بعد از اين که پيراشکي ها سرخ شد، از روغن خارج کرده و روي دستمال حوله اي قرار مي دهيم تا روغن آن گرفته شود. سپس پيراشکي ها را در کنار انواع سس و خامه ترش يا سس سير سرو مي کنيم.