باشگاه خبرنگاران/ نان سیر از آن دسته غذا‌هایی ست که در هند طرفدار زیادی داره و هر کسی که به هند رفته حداقل یک بار اونو تست کرده.

مواد مورد نیاز:

¼ پیمانه آب گرم
۱ قاشق غذاخوری شکر
۲ و ¼ قاشق چای خوری مایه خمیر (مخمر)
¾ پیمانه شیر گرم
¾ پیمانه ماست یونانی
۴ پیمانه آرد
۱ قاشق چای خوری نمک
½ پیمانه کره شور
۵ حبه سیر
۲ قاشق غذاخوری کره بدون نمک
گشنیز تازه

طرز تهیه:

داخل یک ظرف جداگانه مایه خمیر، شکر و آب را با هم مخلوط کنید و اجازه دهید پف کند. (۵ الی ۱۰ دقیقه)

داخل ظرف دیگری آرد و نمک را با هم مخلوط کنید.

شیر و ماست را با هم ترکیب کنید سپس محلول به دست آمده از مایه خمیر را به مخلوط شیر و ماست اضافه کنید و هم بزنید.

مواد مرطوب را داخل مواد خشک بریزید و هم بزنید تا خمیر کامل به دست بیاید.

خمیر را روی سطح صافی بریزید و آنقدر ورز دهید تا کاملا نرم شود. (۳ الی ۴ دقیقه)

سپس خمیر را داخل ظرفی که از قبل چرب کرده اید قرار داده و روی آن را با حوله بپوشانید تا مقدار آن دو برابر شود. (حدود ۱ ساعت)

خمیر را دوباره روی سطح صافی قرار داده و ورز بدهید.

خمیر را ۱۲ قسمت کنید و هر قسمت را به شکل توپ دربیاورید.

تابه را روی گاز قرار دهید بعد از این که کمی گرم شد ۲ قاشق غذاخوری کره بدون نمک را اضافه کنید. سپس خمیر‌ها را با وردنه صاف کنید و روی خمیر‌ها را با برس کره شور بمالید و داخل تابه قرار دهید.

اجازه دهید خمیر داخل تابه بماند تا زمانی که روی آن حباب‌هایی ایجاد شود. (۲ دقیقه) سپس خمیر را پشت و رو کنید و اجازه دهید کمی طلایی رنگ شود. (۱ الی ۲ دقیقه) نان را داخل بشقاب قرار دهید و روی آن را بپوشانید تا گرم بماند.

سیر خرد شده را به باقمیانده کره اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه روی گاز قرار دهید. سپس مخلوط سیر و کره را روی نان‌های داغ بمالید و روی آن‌ها را با سبزی تازه گشنیز تزئین کنید.

نان سیر را بهتر است گرم و تازه سرو کنید در غیراینصورت می‌توانید نان‌ها را قبل از سرو گرم کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar