نماد آخرین خبر

دستور تهيه «استرامبولي ايتاليايي»؛ خوشمزه و خاص

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
دستور تهيه «استرامبولي ايتاليايي»؛ خوشمزه و خاص

باشگاه خبرنگاران/ استرامبولي يک غذاي ايتاليايي خوشمزه ست که با گوشت سرخ شده و پنير، اسفناج و فلفل تند داخل خمير تازه درست ميشه. استرامبولي دستور‌هاي متفاوتي داره و بعضي‌ها اونو با کالباس و به صورت رولتي درست ميکنن.

مواد لازم:

۵۰ گرم اسفناج
۴ شاخه جعفري
۲ حبه سير
۸ عدد فلفل تند
۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
۲۵۰ گرم آرد

۲۲۰ گرم ماست يوناني
۲۰۰ گرم سس پيتزا
۱۵۰ گرم پنير موزارلا رنده شده
۲۵۰ گرم کره

طرز تهيه:

اسفناج و جعفري را خرد کنيد. دو حبه سير را ريز کنيد و فلفل‌ها را به شکل حلقه‌اي خرد کنيد.

کف تاوه را با اسپري روغن چرب کنيد و گوشت چرخ کرده را به مدت ۶ الي ۷ دقيقه تفت بدهيد. سپس آن را کنار بگذاريد. ¼ پيمانه آرد اندازه بگيريد و کنار بگذاريد و از آن براي نچسبيدن خمير به دست استفاده کنيد. بقيه آرد را با ماست، ۱ قاشق غذاخوري روغن زيتون، نصف قاشق چاي خوري نمک داخل ظرف بزرگي ترکيب کنيد.

سطحي که مي‌خواهيد خمير را روي آن صاف کنيد آرد بزنيد سپس خمير را روي سطح قرار داده و با وردنه صاف کنيد. سپس خمير را روي هم تا کنيد و با دست ورز بدهيد. اگر خمير به هم نمي‌چسبد نگران نشويد آنقدر ورز بدهيد و با وردنه صاف کنيد تا به هم بچسبد. بعد از اين که خمير نرم و کشدار به دست آمد آن را به دو نيم کنيد و با وردنه هر دو را صاف کنيد و در اندازه‌هاي مستطيل ۶ در ۱۰ دربياوريد.

دستور تهيه استرامبولي ايتاليايي؛خوشمزه و خاص

خمير صاف شده را داخل سيني فر قرار دهيد. روي هر کدام از خمير‌ها ۲ قاشق غذاخوري سس پيتزا بماليد. سپس گوشت، اسفناج، پنير و فلفل را دو قسمت کرده و روي هر کدام از خمير‌ها بريزيد. دوباره روي مواد ۲ قاشق غذاخوري سس بريزيد.

دستور تهيه استرامبولي ايتاليايي؛خوشمزه و خاص

کناره‌هاي خمير را در فاصله‌هاي ۱ سانتيمتري برش بزنيد. ابتدا لبه‌هاي سر و ته خمير را تا کنيد و بعد لبه‌هاي برش خورده را يکي از چپ يکي از راست مثل بافت مو تا کنيد. سپس به مدت ۱۵ دقيقه داخل فر قرار دهيد. تاوه را روي گاز با حرارت کم قرار دهيد و کره و سير را به مدت ۱ الي ۲ دقيقه تفت بدهيد. استرامبولي را از فر بيرون بياوريد و کره و سير را با برس روي آن بماليد و دوباره به مدت ۸ الي ۱۰ دقيقه داخل فر قرار دهيد تا زماني که روي آن قهوه‌اي رنگ شود. سپس از فر بيرون بياوريد و بعد از ۵ دقيقه سرو کنيد.

اگر دوست داشتيد مي‌توانيد آن را با چاقو برش بزنيد سس باقيمانده را روي آن بريزيد و با جعفري تزئين کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar