نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهيه شيره توت سفيد در خانه

منبع
ايرنا
بروزرسانی
طرز تهيه شيره توت سفيد در خانه

ايرنا/ توت سفيد خواص بسيار زيادي دارد که با درست‌کردن شيره آن مي‌توانيم مدت‌زمان طولاني‌تري از اين خواص بهره‌مند شويم.

مواد لازم براي تهيه شيره توت سفيد:

توت سفيد: به ميزان لازم

آب: به ميزان لازم

طرز تهيه و دستور پخت شيره توت سفيد:

۱. براي تهيه شيره توت سفيد، توت‌هاي شيرين و آبدار را انتخاب کنيد.

۲. پس از تميزکردن توت‌ها، آنها را داخل ظرفي ريخته و روي شعله قرار دهيد.

۳. بهتر است از قابلمه‌اي استفاده کنيد که بزرگ و جادار باشد تا کار پختن و له‌کردن توت‌ها راحت‌تر شود.

۴. مقداري آب روي توت‌ها بريزيد تا موقع حرارت ديدن به ته قابلمه نچسبند و نسوزند.

۵. ميوه توت خيلي سريع له مي‌شود و آب مي‌اندازد اما شما با استفاده از يک کف‌گير مي‌توانيد اين روند را تسريع کنيد.

۶. وقتي‌ توت‌هاي له‌شده خوب پخته شده و له شدند، آن‌ها را از داخل يک توري رد کنيد تا دانه‌ها و گوشت ميوه از عصاره خالص آن جدا شود.

۷. براي گرفتن عصاره در اين مرحله از دست استفاده کنيد و توري را حسابي با دست فشار دهيد.

۸. حالا عصاره جدا شده را دوباره داخل قابلمه بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا حسابي بجوشد و به غلظت مناسب برسد.

۹. وقتي شيره به غلظت مناسب رسيد حرارت را خاموش کرده و قابلمه را کنار بگذاريد تا خنک شود.

۱۰. شيره خنک‌شده را داخل بطري شيشه‌اي خشک و تميز ريخته و آن را داخل يخچال نگه‌داري کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar