نماد آخرین خبر

آموزش کيک زبرا براي روزهاي ويژه

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
آموزش کيک زبرا براي روزهاي ويژه

باشگاه خبرنگاران/ کيک زبرا يکي از کيک‌هاي پرطرفدار خونگيه که راه راه بودنش باعث تفاوتش با بقيه کيک‌ها شده. اين کيک اسفنجي به عنوان صبحانه و يا عصرانه سرو مي شود اگه بخواهييم طرح کلي کيکمان تميز دربيايد بايد دقت و حوصله زيادي داشته باشيم.

ما بهتون نکات پخت اين کيک متفاوت و جذاب رو آموزش ميديم پس قدم به قدم ما رو دنبال کنين.
مواد لازم

۳ پيمانه آرد (سفيد)
۱ پيمانه شير
۱ پيمانه شکر

۱ پيمانه روغن (مايع)
۲ قاشق غذا خوري پودر کاکائو
۱ قاشق مربا خوري بيکينگ پودر
۱/۴ قاشق مربا خوري وانيل
۳ عدد تخم مرغ

دستور تهيه
تخم مرغ هامون رو توي ظرف مناسب مي‌شکنيم و شکرمون رو بهش اضافه مي‌کنيم. همين طور وانيل رو بهش اضافه مي‌کنيم و خوب با همزن هم مي‌زنيم تا پف کنه و يک دست بشه.
براي اين که به بافت مورد نظرمون برسيم بايد با استفاده از همزن برقي به مدت پنج دقيقه با دور بالا هم مي‌زنيم تا کاملا پف کنه و کرم رنگ بشه.
وقتي که به بافت مورد نظرمون رسيديم، روغن مايع رو اضافه مي‌کنيم و هم مي‌زنيم تا خوب روغن مايع توي ترکيب مون هم بخوره و يک دست بشه.
شيرمون رو به ترکيب اضافه مي‌کنيم و خوب هم ميزنيم و موادمون رو يک دست مي‌کنيم.
آرد سفيدمون رو سه بار الک مي‌کنيم تا خوب و يک دست بشه و گلوله‌اي داخلش باقي نمونه. دو قاشق غذا خوري از آردمون رو بر مي‌داريم. بکينگ پودر رو هم به آرد سفيدمون اضافه مي‌کنيم و باز هم يک بار ديگه الک مي‌کنيم.
در چند مرحله آرد و بکينگ پودرمون رو به مواد کيک اضافه مي‌کنيم و خوب هم مي‌زنيم تا کاملا موادمون يک دست بشه. وقتي که به اين مرحله رسيديم مواد کيکمون رو توي دو تا کاسه نصف مي‌کنيم.
به يک کاسه آرد سفيد اضافه مي‌کنيم و خوب هم مي‌زنيم تا يک دست بشه و به کاسه ديگه پودر کاکائو اضافه مي‌کنيم و خوب هم مي‌زنيم تا کاملا يک دست بشه.
قالبمون رو خوب چرب مي‌کنيم و کاغذ روغني تهش قرار مي‌ديم.

مرحله دوم:
از مواد کيک با ملاقه کوچيک بر مي‌داريم و وسط قالب مي‌ريزيم و اصلا صافش نميکنيم. يک ملاقه از مواد کيک سفيد يا معمولي و يک ملاقه از مواد کيک کاکائويي روي مواد کيک سفيد مي‌ريزيم.
اينکار رو تا آخر ادامه‌ي ديم تا مواد کيکمون تموم بشه. وقتي که تموم شد حالا قالب رو کمي تکون مي‌ديم تا حباب‌هاي کيک در بياد.
فر رو از قبل روشن مي‌کنيم و دما رو روي صد و هشتاد درجه سانتي گراد قرار مي‌ديم و ميذاريم تا بمونه و خوب گرم بشه تا کيک مون به خوبي بپزه و بتونه يک دست پخته بشه.
قالب کيک رو توي فر قرار مي‌ديم و مي‌ذاريم تا به مدت چهل و پنج دقيقه داخل فر باقي بمونه و خوب مغز پخت بشه.
بعد از سپري شدن مدت زمان لازم براي پخت کيک زبرامون حالا کيک رو از فر در مياريم و ميذاريم تا خوب خنک بشه.
وقتي که خوب خنک شد حالا اون رو از قالب در مياريم و کاغذ روغني تهش رو جدا مي‌کنيم. کيک رو توي ظرف مناسب قرار مي‌ديم و سرو مي‌کنيم.
کيک راه راه خوشگلمون آمادست ميتونيم با ميوه‌هاي فصلي تزيين و نوش جان کنيم.

نکات مهم
راز خوشمزگي:
۱. اگه فر خوب گرم نشه يا سرد باشه و کيک رو توش قرار بديم تا بپزه کيک مون يک دست نمي‌پزه. زير و روش مي‌سوزه و مغزش خام و آبکي ميشه. بايد فر خوب داغ بشه تا گرما تا مغز کيک نفوذ کنه و کيک بپزه.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar