آخرین خبر/ آموزش شنیسل مرغ 

______________________
یک عدد سینه مرغ با کتف رو با نمک و فلفل و روغن زیتون طعم دار کنید و به مدت هشت ساعت استراحت بدهید
بعد از استراحت ابتدا به آرد سفید،بعد تخم مرغ،بعد آرد سوخاری مانند فیلم بالا بزنید
مقداری روغن مایع رو داخل ماهیتابه بریزید و زیر شعله رو روشن کنید و بعد از داغ شدن زیر شعله رو کم کنید و بعد شنیتسل رو داخل روغن بگذارید و دو طرف شنیتسل رو خوب سرخ کنید و با دستمال حوله ای روغن اضافی رو بگرید ،بعد داخل بشقاب مورد نظر بگذارید
یک عدد سیب زمینی رو اسلایس کنید و با همان روغن سرخ کنید و بعنوان دورچین غذا استفاده کنید و در نهایت یک عدد تخم مرغ رو نیمرو کنید و روی شنیتسل مرغ بگذارید و با سس دلخواه نوش جان کنید


از صفحه حسین چف

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar