نماد آخرین خبر

«کرما چيکن» يک غذاي تند و مزه دار براي عاشقان فلفل

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
«کرما چيکن» يک غذاي تند و مزه دار براي عاشقان فلفل

باشگاه خبرنگاران/ اگر علاقمند به غذا‌هاي هندي هستيد کرماچيکن يا همان مرغ کرما مي‌تواند پيشنهاد خوبي براي شما باشد. اين غذاي خوشمزه و تند داخل سس پياز، بادام هندي و ادويه جات تهيه مي‌شود.

مواد لازم:

۲ تا ۳ عدد سينه مرغ بدون استخوان

۴ حبه سير

۱ عدد زنجبيل تازه

½ قاشق چاي خوري زردچوبه

آب نصف ليمو

۲ عدد پياز متوسط

۱ عدد فلفل تند

½ قاشق چايخوري تخمه رازيانه

½ پيمانه بادام هندي و مقداري اضافه براي تزئين

۳ قاشق غذاخوري ماست

۲ قاشق غذاخوري کره + ۱ بند انگشت روغن

۱ عدد چوب دارچين

۳ عدد تخمه هل

۱ قاشق چاي خوري ادويه تند

۱ قاشق چاي خوري پودر تخمه گشنيز

۲ قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي

۲ قاشق غذاخوري خامه

نمک

آب

گشنيز خرد شده

طرز تهيه

سينه مرغ را در اندازه‌هاي کوچک مکعبي خرد کنيد.

سير و زنجبيل را پوست گرفته و روي مرغ رنده کنيد.

½ قاشق چاي خوري پودر زردچوبه، ۱ قاشق چاي خوري نمک و آب نصف ليمو را به مرغ اضافه کنيد و خوب هم بزنيد و به همه جاي مرغ برسد. سپس مرغ را به مدت نيم ساعت داخل يخچال قرار دهيد.

پياز‌ها را پوست گرفته و خرد کنيد. فلفل را نيز خرد کنيد و به همراه تخم گشنيز به پياز اضافه کنيد. مواد را داخل مخلوط کن يا غذاساز بريزيد و به مدت ۱ الي ۲ دقيقه آسياب کنيد تا تبديل به پوره شود. سپس پوره به دست آمده را کنار بگذاريد.

دوباره داخل همان ظرف مخلوط کن بادام هندي‌ها را همراه با ۳ قاشق غذاخوري ماست مخلوط کنيد. (نياز نيست ظرف مخلوط کن را بشوئيد.) شايد در اين مرحله نياز باشد که کمي آب به مواد اضافه کنيد.

کره را داخل تاوه روي شعله قرار دهيد و به اندازه ۱ بند انگشت هم روغن اضافه کنيد تا کره نسوزد.

پوره پياز را به روغن اضافه کنيد و به مدت ۶ الي ۷ دقيقه سرخ کنيد تا کاملا خشک شود و روغن از آن جدا شود. در اين مرحله بايد کاملا صبور باشيد تا خامي پياز که ماده اوليه ما را تشکيل مي‌دهد گرفته شود.

در مرحله بعد دارچين، هل، ادويه تند، فلفل قرمز، پودر گشنيز و رب گوجه فرنگي را اضافه کنيد و مواد را به مدت ۱ الي ۲ دقيقه سرخ کنيد.

در اين مرحله مرغ‌ها را به مواد داخل تاوه اضافه کنيد و خوب هم بزنيد تا مرغ‌ها نيمه پز شود.

سپس کمي آب اضافه کنيد تا سس غذا درست شود. مقدار آب بستگي به ميزان غلظتي که مي‌خواهيد دارد. نمک را اضافه کنيد و بگذاريد روي حرارت متوسط بپزد.

در آخر کمي خامه سنگين و به اندازه يک مشت گشنيز خرد شده به مواد اضافه کنيد.

سپس روي آن را با بادام هندي، گشنيز و زنجبيل تزئين کنيد و با برنج ميل کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar