نماد آخرین خبر

طرز تهيه «کلوچه عربي» يک انتخاب خوش طعم و متفاوت

منبع
غذالند
بروزرسانی
طرز تهيه «کلوچه عربي» يک انتخاب خوش طعم و متفاوت

غذالند/ کلوچه عربي و يا کحک العيد، يکي از انواع کلوچه‌هاي لذيذ و خوشمزه کشور‌هاي عربي است که در جنوب کشور نيز بسيار معروف و پرطرفدار است. مواد اصلي اين کلوچه آرد سفيد، شکر و مخلوط پودر زنجبيل، پودر زيره و پودر دارچين مي‌باشد که يک صبحانه و به خصوص ميان وعده عالي و لذيذ را فراهم خواهد کرد. مي‌توانيد کلوچه عربي را به راحتي و با مواد در دسترس و ساده در منزل تهيه و طبخ کنيد و به همراه چاي سرو کنيد. اين کلوچه ترد و خوشمزه را مي‌توانيد با مخلوطي از مواد مياني مورد نظر خود مثل خرما، گردوي خرد شده و… نيز طبخ کنيد و از طعم و مزه آن لذت ببريد. همچنين بر روي اين کلوچه نيز مي‌توانيد کمي پودر قند، کنجد و… نيز ريخته و آن را تزئين کنيد.

چي لازم داريم:

آرد سفيد: ۳ ليوان
شکر: ۱ ليوان
روغن: نصف ليوان
آب: سه چهارم ليوان
بيکينگ پودر: ۱ قاشق غذاخوري
پودر زنجبيل، پودر زيره و پودر دارچين: به مقدار لازم

چطور بپزيم:

ابتدا شکر را در آب حل کنيد.

در يک ظرف جداگانه مواد آرد، بيکينگ پودر، پودر زنجبيل، پودر زيره و پودر دارچين را ريخته و مخلوط کنيد.

سپس روغن را اضافه و بعد مخلوط شکر را کم کم به مواد اضافه و هم بزنيد.

مخلوط کلوچه را خوب ورز دهيد تا به دست نچسبد.

روي ظرف را با سلفون بپوشانيد و به مدت يک ساعت در يخچال بگذاريد.

سپس خمير را بر روي سطح صاف که چرب کرديد، پهن کرده و صاف کنيد.

خمير کلوچه را در اندازه‌هاي مورد نظر برش دهيد و در سيني فر چرب شده بچينيد.

فر را در دماي ۱۶۰ درجه سانتيگراد تنظيم کنيد.

سپس کلوچه‌ها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقيقه در فر بگذاريد تا آماده شود.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar