طرز تهيه «کلوچه عربي» يک انتخاب خوش طعم و متفاوت

غذالند/ کلوچه عربي و يا کحک العيد، يکي از انواع کلوچههاي لذيذ و خوشمزه کشورهاي عربي است که در جنوب کشور نيز بسيار معروف و پرطرفدار است. مواد اصلي اين کلوچه آرد سفيد، شکر و مخلوط پودر زنجبيل، پودر زيره و پودر دارچين ميباشد که يک صبحانه و به خصوص ميان وعده عالي و لذيذ را فراهم خواهد کرد. ميتوانيد کلوچه عربي را به راحتي و با مواد در دسترس و ساده در منزل تهيه و طبخ کنيد و به همراه چاي سرو کنيد. اين کلوچه ترد و خوشمزه را ميتوانيد با مخلوطي از مواد مياني مورد نظر خود مثل خرما، گردوي خرد شده و… نيز طبخ کنيد و از طعم و مزه آن لذت ببريد. همچنين بر روي اين کلوچه نيز ميتوانيد کمي پودر قند، کنجد و… نيز ريخته و آن را تزئين کنيد.
چي لازم داريم:
آرد سفيد: ۳ ليوان
شکر: ۱ ليوان
روغن: نصف ليوان
آب: سه چهارم ليوان
بيکينگ پودر: ۱ قاشق غذاخوري
پودر زنجبيل، پودر زيره و پودر دارچين: به مقدار لازم
چطور بپزيم:
ابتدا شکر را در آب حل کنيد.
در يک ظرف جداگانه مواد آرد، بيکينگ پودر، پودر زنجبيل، پودر زيره و پودر دارچين را ريخته و مخلوط کنيد.
سپس روغن را اضافه و بعد مخلوط شکر را کم کم به مواد اضافه و هم بزنيد.
مخلوط کلوچه را خوب ورز دهيد تا به دست نچسبد.
روي ظرف را با سلفون بپوشانيد و به مدت يک ساعت در يخچال بگذاريد.
سپس خمير را بر روي سطح صاف که چرب کرديد، پهن کرده و صاف کنيد.
خمير کلوچه را در اندازههاي مورد نظر برش دهيد و در سيني فر چرب شده بچينيد.
فر را در دماي ۱۶۰ درجه سانتيگراد تنظيم کنيد.
سپس کلوچهها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقيقه در فر بگذاريد تا آماده شود.