«کباب گوشت و بلغور»؛ کبابي سرشار از فيبر

خراسان/ کباب گوشت و بلغور، کبابي سرشار از فيبر
چي لازم داريم:
پياز (رنده شده) –يک عدد
سير (رنده شده) – 2 عدد
تخم مرغ –يک عدد
پاپريکا – يک چهارم قاشق چاي خوري
زردچوبه - يک قاشق چاي خوري
نمک - يک قاشق چاي خوري
فلفل سياه – يک چهارم قاشق چاي خوري
گوشت (چرخ کرده) - ۲۵۰ گرم
بلغور گندم – نصف پيمانه
روغن – به ميزان لازم
آويشن و دارچين - به ميزان لازم
چطور بپزيم:
1- تمام مواد را با گوشت و بلغور مخلوط کنيدومواد آماده شده را براي 10 دقيقه داخل فريزر قرار دهيد، در اين مدت گوشت يخ نميزند.2- گوشت را بهصورت کوفتههايي درآوريد و به سيخهاي کوچک کباب بگيريد. ماهيتابه را چرب کنيد و کبابها را در آن قرار دهيد تا کمي سرخ شود.3- مي توانيد فر را از قبل گرم و قسمت گريل را روشن کنيد و کباب ها را در قسمت پايين فر به مدت ۵ تا۱۰ دقيقه قرار دهيد.(در صورت تمايل)
خواص بلغور
بلغور چربي کمي دارد و داراي مقدار زيادي مواد معدني مانند منگنز، منيزيم و آهن است، ضمن اينکه منبع خوبي از پروتئينهاي گياهي است. علاوه بر اين بلغور فيبر مورد نياز در رژيم غذايي را به مقدار زيادي تامين ميکند که براي سلامت قلب و گوارش لازم است؛ با مصرف يک پيمانه بلغور، بيش از ۲۵ درصد نياز روزانه شما به فيبر تامين ميشود.