«کباب گوشت و بلغور»؛ کبابي سرشار از فيبر

 خراسان/ کباب گوشت و بلغور، کبابي سرشار از فيبر
 
  چي لازم داريم:
 پياز (رنده شده) –يک عدد
  سير (رنده شده) – 2 عدد
 تخم مرغ –يک عدد
 پاپريکا – يک چهارم  قاشق چاي خوري
  زردچوبه - يک قاشق چاي خوري
 نمک - يک قاشق چاي خوري
  فلفل سياه – يک چهارم  قاشق چاي خوري
 گوشت (چرخ کرده) - ۲۵۰ گرم
 بلغور گندم – نصف پيمانه
  روغن – به ميزان لازم
  آويشن و دارچين - به ميزان لازم
چطور بپزيم:
 
1- تمام مواد را با گوشت و بلغور مخلوط کنيدومواد آماده شده را براي 10 دقيقه داخل فريزر قرار دهيد، در اين مدت گوشت يخ نميزند.2- گوشت را بهصورت کوفتههايي درآوريد و به سيخهاي کوچک کباب بگيريد. ماهيتابه را چرب کنيد و کبابها  را  در آن  قرار دهيد تا  کمي سرخ شود.3- مي توانيد فر را از قبل گرم و قسمت گريل را روشن کنيد و کباب ها  را در قسمت پايين فر به مدت ۵  تا۱۰ دقيقه قرار دهيد.(در صورت تمايل)
 خواص بلغور
بلغور چربي کمي دارد و داراي  مقدار زيادي مواد معدني مانند منگنز، منيزيم و آهن است، ضمن اينکه منبع خوبي از پروتئينهاي گياهي است. علاوه بر اين بلغور فيبر مورد نياز در رژيم غذايي را  به مقدار زيادي تامين ميکند که براي سلامت قلب و گوارش لازم است؛ با مصرف يک پيمانه بلغور، بيش از ۲۵ درصد نياز روزانه شما به فيبر تامين ميشود.
 


















