نماد آخرین خبر

طرز تهيه «بادمجان پنيري»؛ يک فينگرفود خلاقانه و خوشمزه

منبع
بروزرسانی
طرز تهيه «بادمجان پنيري»؛ يک فينگرفود خلاقانه و خوشمزه

کتاب کاله/ طرز تهيه بادمجان پنيري را همراه با کتاب کاله ياد بگيريد و يک فينگرفود خوشمزه و متفاوت در خانه تهيه کنيد. بادمجان يکي از محبوب‌ترين انواع صيفي‌جات است. فرقي نمي‌کند چطور طبخ شود، بافت نرم و گوشتي و طعم فوق‌العاده آن باعث شده هم به تنهايي يک غذاي لذيذ باشد و هم به عنوان يک عنصر مهم در کنار انواع گوشت، ماهي و سبزيجات مختلف سرو شود. علاوه بر اين که بادمجان محبوبيت زيادي در بسياري از فرهنگ‌هاي غذايي دارد، کم‌کالري و يکي از بهترين منابع دريافت فيبر غذايي نيز است.

حالا تصور کنيد اين ماده غذايي پر طرفدار در کنار پنير موزارلا که آن هم سرشار از کلسيم است چه ترکيب سالم و هم‌نشيني خوشمزه‌اي را رقم مي‌زند. در اين مطلب مي‌خواهيم از بادمجان و گوجه‌فرنگي و پنير موزارلا براي درست کردن يک غذاي سريع و آسان استفاده کنيم. در ادامه با ما همراه باشيد تا طرز تهيه بادمجان پنيري را به شما آموزش دهيم.

مواد لازم براي تهيه بادمجان پنيري

بادمجان يک عدد
گوجه فرنگي دو عدد
پنير موزارلا  ۱۵۰ گرم
روغن زيتون يک چهارم پيمانه
سرکه بالزاميک يک قاشق غذاخوري
نمک و فلفل سياه به مقدار لازم

برگ ريحان تازه به مقدار لازم

طرز تهيه

بادمجان از آن دسته صيفي‌جات پرطرفدار و خوشمزه‌اي است که مي‌توانيد با آن غذا‌هاي خوشمزه‌اي مانند کشک بادمجان، موساکاي بادمجان يا کاناپه بادمجان تهيه کنيد. بادمجان پنيري امروز هم از آن فينگرفود‌هاي خوشمزه‌اي است که مي‌توانيد در يک چشم به هم زدن در خانه آماده‌اش کنيد. کافي است ابتدا بادمجان را به صورت حلقه حلقه برش بزنيد طوري که به هفت يا هشت حلقه مساوي تقسيم شود.

سپس در يک ظرف کوچک، روغن زيتون، سرکه بالزاميک، نمک و فلفل را مخلوط کنيد. فر را روي دماي ۲۰۰ درجه سانتي‌گراد تنظيم کنيد. بادمجان‌ها را يک لايه در ظرف نسوز و مخصوص فر بچينيد. مخلوط روغن زيتون را روي بادمجان‌ها بريزيد و به مدت ۱۰ دقيقه اجازه دهيد بپزند. سپس آن‌ها را برگردانيد و همين کار را دوباره تکرار کنيد. نصف بادمجان‌ها (چهار حلقه) را کنار بگذاريد.

گوجه فرنگي‌هاي حلقه شده را روي بادمجان‌هاي باقي مانده گذاشته و به مدت دو دقيقه يا تا زماني که گوجه فرنگي‌ها نرم شوند در فر قرار دهيد. سپس ظرف يا سيني را از فر بيرون بياوريد. به ترتيب، يک برش پنير موزارلا، يک برگ ريحان و يک حلقه از بادمجان‌هاي کنار گذاشته در مرحله اول را روي هم روي گوجه‌ها قرار دهيد. مجددا به مدت دو تا سه دقيقه ظرف را داخل فر بگذاريد تا پنير ذوب شود. سپس ظرف را از فر خارج کنيد و مقداري از مخلوط روغن زيتون و سرکه بالزاميک روي آن بريزيد. نوش جان!

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar