نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

فوت و فن تهيه دلمه برگ مو؛ غذاي جذاب فصل بهار

منبع
ايرنا
بروزرسانی
فوت و فن تهيه دلمه برگ مو؛ غذاي جذاب فصل بهار

ايرنا/ حالا که فصل برگ مو است، بهترين فرصت است تا دلمه با برگ مو درست کنيم. پس تا برگ‌ها ترد و تازه هستند دست به کار شويد.

مواد لازم براي تهيه دلمه برگ مو:

  • برگ مو: به مقدار لازم
  • گوشت چرخ‌کرده: ۳۰۰ گرم
  • برنج: يک پيمانه
  • سبزي دلمه (گشنيز، جعفري، نعنا و ترخون): ۳۰۰ گرم
  • پياز: دو عدد
  • لپه: يک پيمانه
  • نمک: به مقدار لازم
  • مواد لازم براي چاشني دلمه:
  • آب: يک پيمانه
  • سرکه: نصف پيمانه
  • شکر: يک فاشق غذاخوري
  • نمک: به مقدار کم

طرز تهيه و دستور پخت دلمه برگ مو:

۱. لپه و برنج را جداگانه خيس کنيد و بعد نيم پز کنيد.
۲. تابه‌اي را روي حرارت قرار دهيد و مقداري روغن داخلش بريزيد تا داغ شود. بعد پياز را به همراه کمي زردچوبه به روغن اضافه کنيد و تفت دهيد.

۳. وقتي رنگ پياز طلايي شد، گوشت را به آن اضافه کنيد و تفت دهيد تا رنگ گوشت تغيير کند. 

 ۴. برنج و لپه نيم پز شده را به گوشت درحال تفت خوردن اضافه کنيد و هم بزنيد. در آخر سبزي را اضافه کنيد و تفت دهيد. بعد از کمي پاشيدن نمک روي مواد، آنها را از روي حرارت برداريد.

۵. مواد را داخل برگ‌ها به صورت بقچه‌اي بپيچيد. اگر برگ‌هايي که استفاده مي‌کنيد تازه هستند بايد دو سه دقيقه‌اي در آب جوش بجوشند تا نرم شوند و نشکنند. 

۶. سپس دلمه‌ها را به صورت فشرده و از پشت داخل قابلمه بچينيد و چاشني را روي آن بريزيد.

۷. در قابلمه را ببنديد تا دلمه‌ها با حرارت کم و با بخار چاشني بپزند.

۸. براي چاشني دلمه از سرکه يا آبليمو، آب، نمک و شکر استفاده کنيد و به اندازه دلخواه از آنها استفاده کنيد.

۹. دقت کنيد سرکه را هنگام دم گذاشتن دلمه‌ها اضافه نکنيد .

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar