فلفل دلمهاي شکم پر با برنج و نخود فرنگي
چي بپزم/ مواد لازم
فلفل دلمهاي: 4 عدد در رنگهاي مختلف
برنج قهوهاي: يک دوم پيمانه
گوشت چرخ کرده: به اندازه دلخواه
نخود فرنگي پخته: به اندازه يک مشت پر
آب گوجهفرنگي: يک پيمانه
گشنيز خرد شده
آجيل خرد شده براي تزيين
نمک و فلفل براي تزيين
روغن مايع: يک قاشق سوپخوري
طرز تهيه
سر فلفلهاي دلمهاي را با چاقوبرش داده و تخمهاي آنها را خارج کنيد و کنار بگذاريد.
درون قابلمهاي برنج قهوهاي را با نصف قاشق سوپخوري روغن همراه با آب گوجهفرنگي، نمک و فلفل، نخود فرنگي و گوشت چرخ کرده بپزيد.
در انتها گشنيز را به ظرف اضافه کنيد.
درون فلفلها را با مخلوط تهيه شده پر کرده و آنها ر به مدت 10- 8 دقيقه بخارپز کنيد.
منبع:www.ashpazonline.com