۶ رازي که براي تهيه يک پيتزاي عالي بايد بدانيد
بدونيم/ پيتزا يک غذاي بسيار خوشمزه و براي مناسبتهاي خاص است که ميتوانيد در خانه هم تهيه کنيد. آشپزخانه مجازي چندين راز را براي تهيه يک پيتزاي عالي در خانه براي شما آماده کرده است.
راز اول: تکنيک صحيح ورز دادن خمير
۹۰۰ گرم آرد
۱۰ گرم مايه خمير
نيم ليتر آب
۱۰ دگرم روغن زيتون يا روغن گياهي
۲۰ گرم نمک دريايي
خمير را آنقدر ورز بدهيد تا روشن و پفي شود. آرد را الک کنيد. مايه خمير را داخل آب سرد بريزيد و هم بزنيد تا کاملا حل شود. نصف آرد را به تدريج اضافه ميکنيم تا قلنبه قلنبه نشود. سپس در باقيمانده آرد و نمک آن را ورز ميدهيم.
راز دوم: افزودن روغن زيتون
براي اينکه خميرمان کشدار شود بهتر است که روغن زيتون را به خمير اضافه کنيم. خمير را داخل يک ظرف تميز بريزيد و آنقدر ورز بدهيد تا چسبندگي نداشته باشد.
راز سوم: خمير را به جاي وردنه با دست صاف کنيد
خمير را چند قسمت تقسيم کنيد و براي يک ساعت بگذاريد در دماي اتاق بماند تا حجم آن بيشتر شود. با دست هايتان تا جايي که ميتوانيد خمير را نازک و صاف کنيد. کمي آرد روي آن بپاشيد و از کنارههاي خمير آن را خيلي آرام بکشيد تا لبههاي آن ضخيمتر از وسط خمير بشود.
راز چهارم: ترد کردن جدارههاي پيتزا
ظرف تان را با روغن زيتون چرب کرده و کمي آرد روي آن بپاشيد تا خمير به کف ظرف نچسبد. مواد پيتزا را روي خمير بريزيد و داخل فر که قبلا در دماي ۱۸۰ الي ۲۰۰ درجه گرم شده است به مدت ۱۰ دقيقه بگذاريد.
راز پنجم: سس پيتزا
بيشتر از سه قاشق سس به پيتزايي که قطرآن متوسط است نريزيد. براي سس از رب گوجه فرنگي استفاده نکنيد. سس حموس يا سس گوجه فرنگي طعم پيتزاي شما را عالي ميکند. سس نبايد خيلي آبکي باشد، چون پيتزا را آبدار ميکند.
راز ششم: مواد پيتزا
بيشتر از ۶ نوع مواد براي پيتزا انتخاب نکنيد. چون فقط يک لايه بايد مواد بريزيد و آن يک لايه هم بايد به ضخامت ۱ سانتي متر باشد. مهم نيست که روي خمير کاملا از مواد پوشيده شود، چون قرار است که روي مواد پنير پيتزاي رنده شده بريزيد. در نهايت قبل از اينکه شروع به خوردن پيتزا کنيد سبزيجات تازه روي آن بريزيد.