طرز تهيه پوره سيب زميني به سبک ايرلندي؛ ساده و خوشمزه
بدونيم/ پوره سيب زميني ايرلندي يا کولکانون با سيب زميني پخته و کلم پيچ درست ميشه. واژه کولکانون به معناي کلم سر سفيده و يک غذاي سنتي است که ايرلنديها با گوشت درست ميکنن. ميتونيد به جاي مواد اين غذا از خيلي جايگزينهاي ديگه استفاده کنيد. مثلا به جاي کلم پيچ از اسفناج، به جاي شيرکره از شير و به جاي پياز سبز از پيازچه و موسير استفاده کنيد.
اگه دنبال يه غذاي فرعي ساده و خوشمزه هستيد کولکانون انتخاب خوبيه.
مواد مورد نياز:
۴ عدد سيب زميني بزرگ (پوست گرفته و خرد شده)
۴ قاشق غذاخوري کره
۴ پيمانه کلم پيچ يا اسفناج
۳ حبه سير خرد شده
۴ عدد پياز سبز خرد شده
۱ و ¼ پيمانه شير
نمک به اندازه کافي
طرز تهيه
قابلمه را پر از آب کنيد و بجوشانيد و سيب زمينيها را پوست بگيريد.
سيب زمينيها را خرد کرده و داخل آب بريزيد. شعله را کم کنيد و بگذاريد سيب زمينيها به مدت ۱۵ الي ۲۰ دقيقه بجوشد. وقتي چنگال را داخل سيب زمينيها فرو ميکنيد بايد کاملا نرم و پخته باشند. سپس سيب زميني را از آب دربياوريد و کنار بگذاريد.
کره را داخل تاوه داغ کنيد و کلم پيچ يا اسفناج، پياز سبز و سير را اضافه کنيد. به مدت ۳ دقيقه هم بزنيد تا اسفناجها کاملا نرم شوند.
تاوه را از روي شعله برداريد و سيب زميني و شير را اضافه کنيد.
سيب زمينيها را با چنگال له کنيد.
نمک را اضافه کنيد و با کره سرو کنيد