طرز تهيه تارت شير؛ يک دسر خوشمزه و خاص
باشگاه خبرنگاران/ تارت شير يکي از دسرهاي خوشمزه و معروف آفريقاي جنوبي است که با يک لايه خمير و خامهاي از شير، شکر، تخم مرغ و آرد درست ميشود. به روشهاي مختلفي ميتوان اين دسر را درست کرد که در اين مطلب يکي از روشهاي درست کردن تارت شير آورده ايم.
مواد مورد نياز:
½ پيمانه کره آب شده
۱ پيمانه شکر سفيد
۱ عدد تخم مرغ
۲ پيمانه آرد
۲ قاشق چاي خوري بکينگ پودر
مقدار کمي نمک
۴ پيمانه شير
۱ قاشق چاي خوري عصاره وانيل
۱ قاشق غذاخوري کره
۲ و ½ قاشق غذاخوري آرد
۲ و ½ قاشق غذاخوري نشاسته
½ پيمانه شکر سفيد
۲ عدد تخم مرغ زده شده
½ قاشق چاي خوري پودر دارچين
دستور تهيه تارت شير
فر را روي ۳۵۰ درجه فارنهايت (۱۷۷ درجه سانتيگراد) گرم کنيد.
تمام مواد مورد نياز را فراهم کنيد.
نصف پيمانه کره و ۱ پيمانه شکر را داخل ظرفي ريخته و با همزن بزنيد.
سپس تخم مرغها را به آن اضافه کرده و با همزن بزنيد.
در ظرف ديگري ۲ پيمانه آرد، بکينگ پودر و نمک را با هم ترکيب کنيد.
سپس مواد خشک را به مواد مرطوب اضافه کنيد و هم بزنيد تا کاملا يکدست شود.
خمير را کف و کنارههاي قالبهاي تارت صاف کنيد.
قالبها را به مدت ۱۰ الي ۱۵ دقيقه داخل فر که از قبل روشن کرده ايد قرار دهيد. تا زماني که رنگ آن طلايي متمايل به قهوهاي شود.
شکر، وانيل، يک قاشق غذاخوري کره را داخل ظرف بزرگي با هم ترکيب کنيد.
گاز را روشن کنيد و روي شعله متوسط قرار دهيد. زماني که مواد شروع به جوشيدن کرد آن را از روي گاز برداريد.
در ظرف ديگري ۲ و ½ قاشق غذاخوري آرد، نشاسته و ½ پيمانه شکر را با هم ترکيب کنيد.
سپس دو عدد تخم مرغ زده شده را به آن اضافه کنيد.
مواد را هم بزنيد تا مواد نرمي به دست بيايد.
دستور تهيه تارت شيرسپس آن را به مخلوط شير اضافه کنيد.
دوباره ظرف را روي گاز قرار دهيد تا بجوشد و به مدت ۵ دقيقه آن را مدام هم بزنيد.
سپس مخلوط آماده شده را روي خميري که کف قالب پخته ايد بريزيد.
در نهايت آن را داخل يخچال قرار دهيد تا کاملا سرد شود.
منبع: بدونيم