تهيه سوفله بادمجان توسط مريم اميرجلالي
آخرين خبر/ آموزش سوفله بادمجان خدمت شما عزيزان نوش جان همگي
مواد لازم:
بادمجان ١کيلو
گوشت ٢٥٠گرم
پياز متوسط ٢عدد
جعفري ١٠٠گرم
رب گوجه فرنگي
غوره
گوجه گيلاسي و فلفل دلمه اي براي تزئين
نمک،فلفل و زردچوبه به مقدار کافي
ابتدا يک پياز متوسط را رنده ميکنيم و آب آن را ميگيريم،جعفري را خورد کرده و سپس با گوشت مخلوط ميکنيم و نمک،فلفل و زردچوبه را اضافه ميکنيم زماني که مواد به خوبي مخلوط شد کف ماهيتابه را چرب کرده و مواد را در ميگذاريم و با کف دست پهن ميکنيم و روي حرارت قرار ميدهيم وقتي گوشت کمي خودش را گرفت برش ميزنيم،بادمجان ها را پوست کنده و برش ميزنيم و سرخ ميکنيم سپس دو برش بادمجان را به صورت ضربدري روي هم قرار ميدهيم و يک تکه گوشت وسط آن قرار ميدهيم و لايه هاي بادمجان را روي هم گذاشته و با خلال دندان نگه ميداريم.
سسي که از قبل درست کرده ايم را در ظرف مورد نظر ميريزيم و بادمجان ها را در آن قرار ميدهيم و سپس در فر ميگذاريم.
مدت زمان پخت با فر ٢٠دقيقه با دماي ١٨٠ درجه
و با سولاردم ٣٠دقيقه با دماي ١٦٠درجه
طرز تهيه سس:
يک عدد پياز را سرخ ميکنيم سپس رب را اضافه کرده و تفت ميدهيم مقداد کمي نمک و فلفل اضافه کرده و با ١/٥ ليوان آب ميگذاريم کمي بجوشد.
نوش جان همگي😋 عکس يادتون
نره🌸