شام/ طرز تهيه «پوره لوبيا»؛ سالم و مقوي
باشگاه خبرنگاران/ پوره لوبيا بسيار خوشمزه و مفيد است، به راحتي درست ميشود و مدت زمان کمي براي اين کار نياز داريد، پس آموزش آن را در زير ببينيد و هميشه آن را در منزل درست کنيد.
مواد لازم:
کنسرو لوبيا چيتي ۴۵۰ گرم
روغن زيتون ۳ قاشق غذاخوري
پياز ۱/۲ عدد متوسط
سير ۴ حبه
گشنيز خشک شده ۱ قاشق چاي خوري
پودر زيره ۱/۲ قاشق چاي خوري
آب مرغ ۲/۳ پيمانه
نمک به ميزان لازم
فلفل سياه به ميزان لازم
گشنيز ۱ قاشق غذاخوري
آماده کردن مواد براي تهيه پوره لوبيا:
۱. کنسرو لوبيا رو آبکش کنيد و کنار بذاريد.
۲. پياز رو پوست بگيريد و خرد کنيد.
۳. سيرها رو پوست بگيريد و ريز خرد کنيد.
طرز تهيه:
۱. حدود يک سوم از کنسرو لوبيا رو کنار بذاريد و بقيه اون رو با چنگال له کنيد.
۲. روغن رو در ماهيتابهاي متوسط روي حرارت متوسط رو به بالا گرم کنيد. پياز رو براي حدود ۴ دقيقه تا کمي قهوهاي بشه، تفت بدين. سير رو اضافه کنيد، مواد رو هم بزنيد و بذاريد تا سير قهوهاي بشه. گشنيز خشک و پودر زيره رو اضافه کنيد و مواد رو براي حدود ۱ دقيقه ديگه تا عطر ادويهها بلند بشه، تفت بدين.
۳. لوبياهاي له شده و نيمي از آب مرغ رو اضافه کنيد. مدام مواد رو هم بزنيد و اون رو براي حدود ۵ دقيقه تا غليظ بشه، بپزيد.
۴. بقيه لوبيا و آب مرغ رو اضافه کنيد و مواد رو براي حدود ۲ دقيقه ديگه بپزيد. کمي نمک و فلفل سياه به پوره بزنيد، در صورت تمايل برگهاي گشنيز رو اضافه کنيد و اون رو سرو کنيد.